Fel

Başlatan Myrtle, 01.12.2019 08:32

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2025 02:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2025 15:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

AlıntıEn önemlisi ise IC olarak nefret duyduğum isimlerin hepsini OOC olarak sevebilmiş olmamdır ve rol esnasında kimsenin OOC yönettiği karakteri umursamamış olmamdır. Bu noktayı hiçbir zaman şaşırmadım

Geri gelmesi dileğiyle  :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuda en sevdiğim ve en iyi karakter yönettiğini düşündüğüm kişidir kendisi.. Çok severiz kendilerini geri döndüğünde yine buraya yazarız bir şeyler.

Blackwell Manga karışımı ufak bir sözle kapatalım yazıyı :P

Alıntı yapılan: Melanie Blackwell - 08.09.2020 17:07

Son bir umut verecek birisi ve güzel olacak bir gün her şey diyecek ve sen inanacaksın bu yalana.. Sende alışacaksın gözlerini kapamaya, iyi geceler Felicia.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Çok kaliteli roller yaptık seninle, umarım gidişin temmeni değildir, en kısa zamanda lütfen dön!

Logan Moore Lv.17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Alıntı yapılan: Myrtle - 09.09.2020 00:21

En önemlisi ise IC olarak nefret duyduğum isimlerin hepsini OOC olarak sevebilmiş olmamdır ve rol esnasında kimsenin OOC yönettiği karakteri umursamamış olmamdır. Bu noktayı hiçbir zaman şaşırmadım, herkes hakkını helal etsin.

Zaten bu sebeple karakteri gönderiyorsun rolünü çok iyi yapıyordun, Jeremynin ölümünde üzüntüden hastanelik olmuştu Felicia
Şimdi ise tüm arkadaşları delik deşik edilmiş bu sebeple karakterin hiçbir şey olmaması devam etmesi mümkün degildi
Şehirden göndermek çok dogru bir karar ama bir yandanda senle rol yapma imkanı bulanların(benim gibi) üzülecegi bir durum

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, düşüncelerimiz karşılık buluyor her zaman için ve benim gönlümde yer ediniyor yorumlarınız, gece 12 gibi tanıtımı kilitleyip arşive göndereceğim, o zamana kadar ise yeni karakterim için hazırlık sürecindeyim ve OOC olarak bu süreçte sunucuya ara verip derince nefes alacağım ve böylelikle monotonluktan kurtulmuş olurum, tekrardan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süre başladı... Tik, tak...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Laura'nın şehirdeki ilk arkadaşlarındandı, gitmesi üzücü...

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: TheGraymane - 08.09.2020 18:45
Sarsıntılı bir ilerleyişi düz bir çizgiye sokup zirvede bu hikayeyi noktaladı.  :)

Alıntı yapılan: Vigilantee - 09.09.2020 18:49
Laura'nın şehirdeki ilk arkadaşlarındandı, gitmesi üzücü...

Alıntı yapılan: burakiro - 09.09.2020 05:22

Çok kaliteli roller yaptık seninle, umarım gidişin temmeni değildir, en kısa zamanda lütfen dön!

Alıntı yapılan: Nraxy - 09.09.2020 04:30
Sunucuda en sevdiğim ve en iyi karakter yönettiğini düşündüğüm kişidir kendisi.. Çok severiz kendilerini geri döndüğünde yine buraya yazarız bir şeyler.

Blackwell Manga karışımı ufak bir sözle kapatalım yazıyı :P

Alıntı yapılan: Melanie Blackwell - 08.09.2020 17:07

Son bir umut verecek birisi ve güzel olacak bir gün her şey diyecek ve sen inanacaksın bu yalana.. Sende alışacaksın gözlerini kapamaya, iyi geceler Felicia.

Alıntı yapılan: Reich - 09.09.2020 01:28
AlıntıEn önemlisi ise IC olarak nefret duyduğum isimlerin hepsini OOC olarak sevebilmiş olmamdır ve rol esnasında kimsenin OOC yönettiği karakteri umursamamış olmamdır. Bu noktayı hiçbir zaman şaşırmadım

Geri gelmesi dileğiyle  :-X

Alıntı yapılan: Ulfric - 09.09.2020 01:28
kelimeler kifayetsiz

Alıntı yapılan: Emrann - 09.09.2020 01:28
[spoiler]
[/spoiler]

Alıntı yapılan: SPRAX - 09.09.2020 01:19

Alıntı yapılan: Less - 08.09.2020 19:05
F

Alıntı yapılan: Manifesto - 08.09.2020 19:03
Felicia bırakmaz Vice'ı, biraz kafa dinleyip döner. Şehrin trapqueen'i olacakken yıldız tilbesi olma yoluna geçti gerçi ama olsun.

Alıntı yapılan: echo - 08.09.2020 18:38

Alıntı yapılan: Prect - 09.09.2020 12:39
Alıntı yapılan: Myrtle - 09.09.2020 00:21

En önemlisi ise IC olarak nefret duyduğum isimlerin hepsini OOC olarak sevebilmiş olmamdır ve rol esnasında kimsenin OOC yönettiği karakteri umursamamış olmamdır. Bu noktayı hiçbir zaman şaşırmadım, herkes hakkını helal etsin.

Zaten bu sebeple karakteri gönderiyorsun rolünü çok iyi yapıyordun, Jeremynin ölümünde üzüntüden hastanelik olmuştu Felicia
Şimdi ise tüm arkadaşları delik deşik edilmiş bu sebeple karakterin hiçbir şey olmaması devam etmesi mümkün degildi
Şehirden göndermek çok dogru bir karar ama bir yandanda senle rol yapma imkanı bulanların(benim gibi) üzülecegi bir durum

Gözden kaçırdığım olabilir diyerek şimdiden özrümü dileyim, yeni karakter tanıtımı için fazla bekleyemedim,birazdan yayınlarım. Seviliyorsunuz. Felicia'ya gelirsek o da sizi sevdi, geri dönülmeyecek diye bir şey yok, zaten o yüzden öldürmüyorum : )) K/A, görüşürüz yeni serüvende.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Geldi yine bizimki  8) :o