Futbol

Başlatan Revekidd, 01.12.2019 16:06

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Tartışma çıkaracak şekilde olmadan, güzel güzel konuşalım. Sadece SL için değil, tüm ligleri konuşabiliriz burada. Ayriyetten gündemde olan EURO 2020 grupları hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye'nin bulunduğu gruptaki diğer ülkeler; İtalya, Galler, İsviçre.
Benim düşüncem İtalya ve Galler maçlarında zorlanabiliriz, umarım gruplardan çıkacağız.  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Konu gözlemim altında, tartışmaya yönelik bütün yorumlar uyarılmadan silinecektir, lütfen düzeye dikkat edelim.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Biz bu grupta 3. olacağız gibime geliyor ama Şenol Güneş farkıyla 2. de olabiliriz, bakalım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Türkiye, Fansa, İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra ile eşleşecekmiş.
Tek rakibimizin İzlanda olması için 15-18 arası puan toplamamız gerekiyor. İzlanda'yı da yenersek 2. oluruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Leicester City şu an favorim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: h4x - 02.12.2019 16:47
Leicester City şu an favorim.
Acayip şekilde ivme yakaladılar, Vardy'iden dolayı uzun süredir takip ediyorum ama bu sene başka oynuyorlar. Maddison, Vardy, Çağlar vs. Hepsi çok iyiler.
Alıntı yapılan: Koala - 02.12.2019 12:18
Biz bu grupta 3. olacağız gibime geliyor ama Şenol Güneş farkıyla 2. de olabiliriz, bakalım.
İtalya haricinde diğer maçlar kolay gibi, Galler'i içeride yenip deplasmanda beraberlik olursa rahat çıkarız.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Galler 1-2 yıl önceki Galler değil İsviçre'yi hafife almamak lazım İzlandayı alıp gördük İtalya ile berabere kalacağımıza inanıyorum. Belki 1. bile çıkabiliriz.

Premier Lig'de Liverpool her sene favorimdi ama bu sene Çağlar ve Maddison'dan dolayı Leicester City favorim.
Bundesliga'da Borussia Dortmund taraftarından dolayı iyi oynuyorlar da ama skor eksik.
La Liga'da Atletico Madrid gönüllerin takımı tabi ki.
İtalya'da İnter sonunda çıkış yakaladı Lukaku favori oyuncum.
Süper Lig'de Fenerbahçe tabi ki Alanyaspor'da iyi oyunundan dolayı beğendiğim takım.

Şampiyonlar Liginde bu sene yine Liverpool Şampiyon olacak diye düşünüyorum iyi oyun var Juventus'a Sarri sistemi gitmiyor bence o yüzden zor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu hafta ve diğer hafta şampiyonu belirliyor. Bir Fenerli olarak fikstür beni üzüyor ama takıma güveniyorum. Sivas + BJK kazanırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum, aksi takdirde en büyük aday BJK.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Revekidd - 12.12.2019 21:50
Bu hafta ve diğer hafta şampiyonu belirliyor. Bir Fenerli olarak fikstür beni üzüyor ama takıma güveniyorum. Sivas + BJK kazanırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum, aksi takdirde en büyük aday BJK.
Şampiyon Cimbom ne kadar bu kadroua göre formsuz olursak olalım 22 kere olduğu gibi yine olacak elbet ölü toprak atılacak.

Juan Armani Lv.17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2023 19:59
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek