Roleplay'e Başladığınız Dönemler

Başlatan Jasey, 12.12.2019 18:47

« önceki - sonraki »
Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 24
2014-2015 falan medium bir sunucuydu, rol bilmiyorum diye birlikler almıyordu sürekli DM yapıyordum en son otuzlu yaşlarda bir adamın yönettiği bir birlik vardı o aldı rol öğretti, emotelerin ne olduğunu nerede ne kullanılması gerektiğini falan öğretmişti adam bana, birlikteki sevdiği kişilere VIP hediye ederdi sonra bir anda ortalıktan kayboldu birkaç ay sonra arkadaşlarından öğrendim yurt dışına kaçmış VIP'leri çalıntı kredi kartı ile hediye ediyormuş. Şimdi ne yapıyordur bilmem çok kral adamdı, yaptığımız şey rol bile değildi ama başladığım dönemler böyle.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:05
Birlik Valachi
Köken Irlanda
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.06.2024 01:59
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Carlos Nova Lv.19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.04.2024 00:45
Köken Kamerun
Popülerlik 74
İstanbul RP'de taksiciydim, ordan Revolution mı ne öyle bir sunucuda oynadım sonra Atlantis cart curt sonra 99 dönemi Sylar Cafe zamanı başladım, ordan ünlü rolüne sardım ordan Breeze falan derken 4 sene ardından tekrar buradayım

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2014 gibi başladım lanet samp'a :] free serverlara girer takılırdık arkadaşla sonra karşımıza yeni nesil çıktı başladık oraya tabii hiçbir şey bilmiyorum ben öğrenmeye çalışıyorum falan birine denk geldim adam bana her şeyi öğretti etti derken ben baya kendimi geliştirdim arabalar evler katlar yatlar derken çeşitli serverlara girdim çıktım en son durağım da burası.

Buradan çok sevdiğim @Palyaço arkadaşıma teşekkür ederim

Beni bilen bilir

Roman Fiddy Lv.48
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.01.2025 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Democrituss - 13.12.2019 15:13
99 muhabbetini görünce aklıma geldi...
[spoiler=goldies]https://youtu.be/ae6cLNLyi50
https://youtu.be/fO8wV24EKzU[/spoiler]

Şu postu görünce duygulandım.Bu camia 2010'da girmiştim ama o zaman roller daha zevkliydi, galiba yeni başladığımdan dolayı hoşuma gidiyordu.Bende şöyle nostalji bırakayım da izleyiniz. :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:18
Köken Amerika
Popülerlik 19
En yakın arkadaşımın tavsiyesi ile başladım, sunucuya ısınmam için rol yapmayı öğrenmem lazımdı fakat rol'ü en yakın arkadaşımdan değil tanımadığım bir çocuğun birliğinde skype eşliğinde çoğu şey öğrendim, ve o kişiyi bulup teşekkür etmem lazım, çok sunucu değiştik ve roleplay'e ara vermem gereken zamanlar oldu, yıllar geçti izini kaybettim, umarım bir gün karşıma çıkar.........

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hangi yılda başladığımı gerçekten bilmiyorum... Eski arkadaşlardan bir kaçı tanır beni umarım, beni tanıyan varsa discord linki felan atsın üstüme.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kürt osman serüvenini başlatan kişidir. @Invoker

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
6.sınıftan itibaren Gang Wars, Nation Wars, Counter Terorist DM sunucularında chatten allah kitap sövüşüp çatışıyorduk. Uzun bir süre oynamadıktan sonra tekrar o çatışma ortamını özleyip 10.sınıfın yazında çatışmaya döndüm orada SF roleplayı gördüm giriyim bir dedim girdim millet birbirine hayırdır falan çekiyor orada öyle insanlardan baka baka yardım almadan kendim öğrendim oradan X sonra X falan derken buranın V1'ini görüp heyecan yapmıştım kapanınca hard rp sunucu bulamadığım için bırakmıştım burayı duyunca tekrar geldim.