Roleplay'e Başladığınız Dönemler

Başlatan Jasey, 12.12.2019 18:47

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2018 yılının Eylül ayı, bir Medium RP sunucuda başlamıştım. Sağlık görevlisi olmuştum, ihbar gelmişti oraya gitmiştim, adamın sistemsel problemi yoktu, rolden de o zamanlar anlamıyorum tabi. /b den küfretmiştim sonra şikayet açmıştı. .d

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2024 23:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 32
Alıntı yapılan: Democrituss - 13.12.2019 15:13
99 muhabbetini görünce aklıma geldi...
[spoiler=goldies]https://youtu.be/ae6cLNLyi50
https://youtu.be/fO8wV24EKzU[/spoiler]

Ekip olarak baya kahkaha atmıştık stajyer murat dramında kendi sesimi duydum pelini duydum Furkan ve bir kaç ismini hatırladığım arkadaş daha.
Ne zaman başladım bende bilmiyorum ama tanıyan çıkar belki İstanbul rpg'de taksici iken ((başka sunucuda adı irpg baya oluyor))Moose Netanyahu böyleydi galiba tanıştık vs sonra UTKU ARAYAN ile tanıştım öyle sürdü gitti işte bir ara Z grupta yöneticilik yaptık gerisi şuana kadar açılan rpg serverlerin de oynadım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Askerde bile rüyalarıma giriyordu, nasıl bir büyüdür.

2008 - ∞

Logan Que Lv.3
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:08
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 10
Samp'tan önce Arma 2 ve Arma 3'te yapardım sonradan sampta doğru dürüst rpmi @Gixy ve @Nexus ile yaptım ( kral adamlardır bana çok sabırlıydılar özellikle gixy 1 kere bile küfür etmedi bana helal olsun ki ben kendime ederdim ) Yarış rolleri yapardık birlikte müthiş zamanlardı geri gelmesini isterdim .  :'(

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2007-2008'den bu yana. Anlatılacak güzel şeyler var da enerji yok. En sonda Vice'ın temelini attık.
Ogi/nunquam dormio/Lucky

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.11.2023 15:32
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.01.2024 15:44
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.03.2022 20:48
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.03.2022 19:46
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 5
corleone, barzini, tattaglia, yakuza, ballas ve crips birlikleri olan bir sunucu vardı sanırım ilk orada başladım. Daha sonraları aklımda kalan snopp_dogg diye bi karakter olan arkadaş felan vardı zenci rolleri yapıyorduk işte kendimzce güya. İstanbul, yeni nesil, 99, vinewood, novelty felan ara vere vere işte takıldım bugüne kadar bir çok ismini hatırlamadığım sunucuda da oynamışımdır

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2024 00:48
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Rennie - 03.04.2020 22:09
Alıntı yapılan: Democrituss - 13.12.2019 15:13
99 muhabbetini görünce aklıma geldi...
[spoiler=goldies]https://youtu.be/ae6cLNLyi50
https://youtu.be/fO8wV24EKzU[/spoiler]

Ekip olarak baya kahkaha atmıştık stajyer murat dramında kendi sesimi duydum pelini duydum Furkan ve bir kaç ismini hatırladığım arkadaş daha.
Ne zaman başladım bende bilmiyorum ama tanıyan çıkar belki İstanbul rpg'de taksici iken ((başka sunucuda adı irpg baya oluyor))Moose Netanyahu böyleydi galiba tanıştık vs sonra UTKU ARAYAN ile tanıştım öyle sürdü gitti işte bir ara Z grupta yöneticilik yaptık gerisi şuana kadar açılan rpg serverlerin de oynadım.
sivaslı değil miydin sennn? bu arada pelinlerle falan gülmekten agladigimizi hatırlarım o videoda. Eskiler güzeldi be aga

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: Oggy - 04.04.2020 01:07
2007-2008'den bu yana. Anlatılacak güzel şeyler var da enerji yok.

Aynı durum bende de var İstanbul RP'de başladım, uzun soluklu serüvenim beni buraya getirdi, SAMP büyük bağımlılık. Allah kurtarmayı nasip etsin diyeceğim de zararı da yok.

Tariq Fowler Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Haiti
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
çok kötü hd skin mod'larının kullanıldığı dönemler. yıllarca sade dedik dedik ama sonunda doğru yola gelinmiş.