Snezhana Valachi

Başlatan Renesmee, 13.12.2019 21:35

« önceki - sonraki »
Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Bir an önce pink floyd fanı olmasını beklediğim karakter.

https://youtu.be/BGBM5vWiBLo

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2024 22:00
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 73
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.04.2022 01:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Senin yüzünden çok can yandı yiğidim.  Böyle devam etmeni canı gönülden istiyorum sayende ekmek yiyorum teşekkürler.
                                                                                                                                                                                         - Ölüm meleği Lucky

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: GunzforSale - 17.01.2020 02:44
Senin yüzünden çok can yandı yiğidim.  Böyle devam etmeni canı gönülden istiyorum sayende ekmek yiyorum teşekkürler.
                                                                                                                                                                                         - Ölüm meleği Lucky
[spoiler]tanışmaya çalışırken büyük V geldi, emin misin :P :o[/spoiler]

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 15
Bu gidiş ile Pink Floyd fani olacak gibi...
@GunzforSale Yanan o canlar bilerek yakılmadı ama üzüyorsun... haberi yoktu haberi. Ölüm meleğine saygılar, sevgiler.
@JSW Size sormak gerekiyor, emin misiniz?  :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 15

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 15

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: Renesmee - 07.02.2020 03:04

[spoiler=olmaz demeden dinle beni bi']https://www.youtube.com/watch?v=sMAnwI_J8iI[/spoiler]
snezhana charmaine yaklaşık bir buçuk hafta önce normal bir kadındı. nova'nın hallerine gülüp geçiyor, arada onunla eğleniyordu. nereden bilebilirdi ki böyle olacağını... bir sabah uyandığında aynaya baktı, aklına gelen ilk şey nova rosenberg oldu. tüm hücreleri "nova! nova! nova!" diye bağırıyordu. snezhana aklını yitirmek üzereydi, sesleri durduramıyordu. bu ruhsal işkenceyi durdurmak için sesi takip etti, nova'nın kollarına koştu. nova onu bağrına bastı, anaç kolları arasına alarak bedenini ve ruhunu sarmaladı. snezhana kendini nova'ya bıraktı. o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, snezhana da nova'ya benziyordu. deliliğe karşı durdurulamaz bir arzu kaplamıştı tüm benliğini...

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 07.02.2020 09:40
Alıntı yapılan: Renesmee - 07.02.2020 03:04

[spoiler=olmaz demeden dinle beni bi']https://www.youtube.com/watch?v=sMAnwI_J8iI[/spoiler]
snezhana charmaine yaklaşık bir buçuk hafta önce normal bir kadındı. nova'nın hallerine gülüp geçiyor, arada onunla eğleniyordu. nereden bilebilirdi ki böyle olacağını... bir sabah uyandığında aynaya baktı, aklına gelen ilk şey nova rosenberg oldu. tüm hücreleri "nova! nova! nova!" diye bağırıyordu. snezhana aklını yitirmek üzereydi, sesleri durduramıyordu. bu ruhsal işkenceyi durdurmak için sesi takip etti, nova'nın kollarına koştu. nova onu bağrına bastı, anaç kolları arasına alarak bedenini ve ruhunu sarmaladı. snezhana kendini nova'ya bıraktı. o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, snezhana da nova'ya benziyordu. deliliğe karşı durdurulamaz bir arzu kaplamıştı tüm benliğini...

Dur bir dakika... bu hikayede bir terslik var.(?) Snezhana Charmaine tüm masumluğu ile Nova Rosenberg'in yolunu gözlüyordu... tabi bu kadar deli ve sevgi dolu olduğunu nereden bilebilirdi? Tüm olacaklardan bir şekilde beklemiş, beklemiş. Evet! Uzaktan Nova'nın gelişini görmüştü... ona doğru tatlı tatlı gülerek geliyordu. Sonra hızlı şekilde Snezhana 'yı kollarının arasına almıştı... bu sırada Snezhana'nın boğulduğunu farketmeniz mümkün. ((: o kadar sıkı sıkı sarılmış, siz düşünün. Tüm hücreleri orada bu kızı, Nova'yı tanımış ve sevmişti. "Bu kız Nova! Nova!" diyerek içine kazımıştı. İşte burada iki farklı beden birbirini tanımış, birbirine bağlanmıştı. Ah, ah. İki tarafta birbirlerini pek tanımıyordu... dışarıdan gözüktüğü gibi değiller aslında. İçlerinde hiç tahmin etmedikleri kadar deli bir ruh vardı. Belki de bu deli ruhlar birbirlerini çekmiş ve bu iki kızı bir araya getirmişti... neyse, belki bir gün uslu bir çocuk olursanız hikayenin devamını görebilirsiniz. (:

@kaostan besleniyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek