Server Closed The Connection

Başlatan Oguz_SakinLeşH, 14.12.2019 13:09

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.02.2024 01:24
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Daha önceden ticket atmıştım, fakat çaresi bulunamadı. Öncelikle derdim şudur ki, ben karakter başvurumu yaptım kabul edildi oyuna girdim yaşımı ırkımı falan seçtim skinimi seçtim rol yapmaya hazırdım. Fakat o sıra OOC yemeğe çağrıldım ve oyunu kapatıp yemeğe gittim geldiğimde ise oyuna girmeye çalıştığımda resimlerden de görüleceği üzere server closed the connection hatası veriyor. Bu hatayı yaklaşık bir haftadır alıyorum. Hesabımı aktifleştir yapıp orada ki bana verilen kullanıcı adıyla giriş yapıyorum yine olmuyor. Acaba sorun GTA SAN ANDREAS'da mı dedim kendi kendime. Ardından gta'yı sildim tekrardan yükledim. Yine olmadı. Kullandığım samp sürümü 0.3dl, herhangi bir cleo modu da yok. Çaresini bulabilirsek çok sevinirim.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Herhangi bir mod olmadığını belirtmişsiniz, aynı şekilde addon eklentisinin de olmadığını düşünüyorum. Son olarak belgeler bölümünden Gta San Andres User Files'ı silip, sonrasında giriş yapmayı dener misiniz? Ekran görüntülerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Bunun haricinde büyük ihtimalle karakterinizin oluşmasında sorun oluşmuştur, forum üzerinden de görüldüğü gibi soyisminizin içinde "?" bulunuyor. Karakterinizin silinip tekrar açılması durumu çözebilir diye düşünüyorum. @Manifesto @Allen

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.02.2024 01:24
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Democrituss - 14.12.2019 13:18
Herhangi bir mod olmadığını belirtmişsiniz, aynı şekilde addon eklentisinin de olmadığını düşünüyorum. Son olarak belgeler bölümünden Gta San Andres User Files'ı silip, sonrasında giriş yapmayı dener misiniz? Ekran görüntülerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Bunun haricinde büyük ihtimalle karakterinizin oluşmasında sorun oluşmuştur, forum üzerinden de görüldüğü gibi soyisminizin içinde "?" bulunuyor. Karakterinizin silinip tekrar açılması durumu çözebilir diye düşünüyorum. @Manifesto @Allen
soyadımın içinde Ö harfi geçiyor o olayı bende düşünüyorum.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: sazan35353 - 14.12.2019 14:23
soyadımın içinde Ö harfi geçiyor o olayı bende düşünüyorum.
Büyük ihtimalle türkçe karakterden dolayıdır, ticket üzerinden o harfi olarak değiştirilmesini talep edebilirsiniz. @sazan35353

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 21:04
Köken Amerika
Popülerlik 79
Tyler Graves Lv.41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 21:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2026 22:01