Rosemary Valentine - Nora Torres (Retarted-GÜÇ AŞIMI)

Başlatan soldier, 23.12.2019 20:22

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 10
CK izni verdikten sonra yaptığın *Retarted RP*lerle sen de bizim oyun şevkimizi kıramazsın maalesef, kurşun yemek için her olayı denedin. Tabii, eğer Rampart, Wilshire veya Hollywood station'larında çalıştıysan seve seve eğitimini alırım

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Kılem - 23.12.2019 21:22
CK izni verdikten sonra yaptığın *Retarted RP*lerle sen de bizim oyun şevkimizi kıramazsın maalesef, kurşun yemek için her olayı denedin. Tabii, eğer Rampart, Wilshire veya Hollywood station'larında çalıştıysan seve seve eğitimini alırım
Dostum gerçekten sidik yarışına dönmeye başladı bu olay, ben sizin bana yapabileceğiniz her türlü müdahaleyi kabul ederken ki karakterim gerçekten rollerinde olsun, birlik içinde olsun başarılı bir dönemde ben buna rağmen sizin zevk almanızı düşündüm ki işler ciddileşip biraz daha seviyeli rol yapalım istedim. Benim hakkımda hala aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsun ama ben sana bir sürü platformda neler yaptığımı gösterebilirim polislik rolü hakkında. CK izni verdikten sonra normal olarak davrandım ki dün Santo karakteri içeriye alınırken Matthew'in üstüne atladım almasın diye yani bunlar olabilecek şeyler sadece ekstra ve farklı olunca size kural ihlali gibi geliyor. Alışılagelmişin dışına çıkan ve size sıra dışı olan şeyler size farklı boyutlarda lanse ettiriliyor sanırım lütfen ortak nezakete davet ediyorum sizi.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 10
Yorumlama yarışmasına döndü sanırım, eğer sizde istiyorsanız admin kararını bekleyebiliriz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Kılem - 23.12.2019 21:27
Yorumlama yarışmasına döndü sanırım, eğer sizde istiyorsanız admin kararını bekleyebiliriz.
Yardımlaşma çabanız için teşekkür ederim evet daha iyi olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
İkili tartışmaya girildiği ve ortak nezaket kuralları dışına çıkıldığı için şikayet üzerinde işlem yapılmayacak.