Paintball ve Bilardo

Başlatan Anarchist, 28.12.2019 14:13

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Genelde gece saat 3-4 gibi sunucuda aktiflik az olduğu için pek sık rol dönmüyor rol dahilinde paintball, airsoft (sistemin bundan başka oyunlara el verip vermediğini bilmiyorum.) sahası veya kapalı alan olarak  gelebilir. Ek olarak ana oyunda bilardo oynanabiliyor eğer sistem olarak sampa da geçebiliyorsa eğlence mekanlarında böyle oyunlar hem hoş hem gerçekçi bir hava katacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2022 01:12
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2022 00:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Paintball'ı bilmiyorum ama bilardo sistemi AR-GE olarak konu açıldı fakat sunucuyu yoracağından dolayı kabul edilmedi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Şu da olabilir aynı tarz ama farklı bir İc olay olarak, Property halinde satın alınabilir türde bir internet kafe ortamı oluşturulur, dükkana girip bilgisayarın yanına geldiğimizde ise Cs:go misali veya paintball misali bir map'e ışınlanırız. Orda da kişiler istediği gibi eğlenir  ::)

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.09.2026 18:48
Köken Amerika
Popülerlik 67
K9 Boby Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.06.2026 20:46
Köken Amerika
Popülerlik 5
Paintball eğlenceli olabilir

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
Paintball eklenirse keyifli olur. Bilardo için aynı şeyi diyemeyeceğim.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
bilardoyu zar ile halledebiliriz, gerek yok. paintball açılmasını destekliyorum.  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 30.12.2019 08:31
bilardoyu zar ile halledebiliriz, gerek yok. paintball açılmasını destekliyorum.  :)
Bilardo zar ile oynandığında pek yetenek işi yerine şans işine dönüşüyor farklı aynı zar sistemi gibi ama zar sistemi üstüne olmayacak bi Bilardo sistemi geliştirilmeli o kadar çok uğraştırılmamalı zar sistemi çoğunlukla zar tek yaptın mı çok fazla yüksek atıyor mesela zarı ard arda 5 5 5 6 4 5 6 geldiğini biliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Paintball'un eklenmesi bir çok silah,zırh bug olayına yer açacaktır o yüzden desteklemiyorum. Bilardo olabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Jokercik - 30.12.2019 20:05
Paintball'un eklenmesi bir çok silah,zırh bug olayına yer açacaktır o yüzden desteklemiyorum. Bilardo olabilir.

Açık kodlaması bulunan DM sunucuları var hiç uğraşmadan bile fixleyecek bilgide bir yönetim ekibi olduğunu düşünüyorum eğer bir bug olursa kısa sürede çözeceklerdir. Her sistemde buglar olabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şu an gerek olmayan bir durum. Paintball gelirse zaten yeni yeni oturan bir sunucunun oyuncularını bölmüş olursunuz. Oyuncuların bir kısmı aktif rol bölgesinin olmayışından veya herkesin sürekli bir araya gelemeyişinden yakınırken böyle bir şey sunucu için intihar olur. Mantıksız. En azından şu an için.