Komik, bekodan sonra platformun en nezih üyesi bana kendisi gibi birisi olduğumu söylüyor. Bir yaşıma daha girdim.
Farkımız şu Stance, ben yediğim kaba pisletmem. Vice'a sallama işini geç, öyle bir şeyin olmamasından bir yana seninle 4 yıldır aynı seviyedeki gruplarda bulunmamaya bile özen göstermişimdir, hastalıklı ve garipsiniz. Ondan önce; bir kuruluş, platform, şirket eleştiri almadan hiçbir zaman gelişemez. Daha önce FM'e girdiğimde Rosato'nun da istediği, Manifesto'nun da her zaman vurguladığı şey fikir fazlalığı olurdu. Gerçi senin için bunu anlayacak bir durum yok, + = +. 4 yıldır herhangi bir şeyden rahatsızlığı dile getirmekten hiç çekinmedim, bazısının tüm sunucuyu etkileyecek girişimlere yol açtığı da oldu.(meslekleri ortadan kaldırma fikri) Seninle aynı olmadığımız için ben oynadığım platformun yöneticilerine patron, sahibem gözüyle bakmıyorum. Veya bir sunucudan diğerine geçince öbürüne saldırmaya şu ana kadar hiç başlamadım. Benim sunucunun forumundaki yazdıklarımı alıntılayıp daha yetkililer bile bana uyarı vermemişken "Manifestonun kadrosuna sallıyor" demen ayrı ironik. Gerçi bu dediğini gerçekten yaptığımda ticket yoluyla yapmıştım, 4 yıllık hesaba tam olarak senin için 2. ve son cezayı eklettim. Bak, söylediğini yapınca gerçekten de ceza alıyorum. Son olarak Manifestonun büyüklüğü, beni "sunucuya sallamama" rağmen tutmasından değil onlarca insanlık dışı çirkefliklere rağmen samp'ta hem seni hem de çoğu kişiyi süründürmemesinden geliyor. Yoksa senin veya benim Vice'dan yasaklanıp yasaklanmamamız kimseyi büyük yapmaz. Gerçi sen birkaç defa tükürdüğünü yaladığın için aşağılık kompleksin bu düşünceye yol açıyor.
Yıllardır zaten senin problemli olduğunu, ne yönetimde ne de oyuncu olarak yaptığın hiçbir işin düzgün kılınabilir tarafı olmadığını hem senin yüzüne hem de etrafımdakilere söylemekten çekinmiyorum. Zamanında FM'de senin düzenlediğin hotline'lara girmemeye özen gösteriyordum ki haklı olduğumu bana sürekli gösterdin, teşekkürler.
Alıntı yapılan: Stance - 27.07.2024 17:20
Ama yine burada bulunup, yine Vice'de bir şeyler yapmaya çalışıyorsam. Demek ki kimsenin görmediği, su altından Vice'nin yararına bir şeyler yapmışımdır ki @Manifesto bu yüzden beni barındırıyordur.
Çocuk masallarını bir kenara koy, buna kendin inanıyorsan elimde büyük boğaz köprüsü var. Pişman olup yaptıkların seni iyi insan yapmaz Stance.
Son olarak rahatlama hissiyle beraber çoğu yazımda yönetimden şikayetlerimi dile getirdiğim kısımlara bakacak olursan bazıları yazdığım dönemi bazıları önceki dönemi gösteriyor, hepsi senin olduğun dönemi işaret ediyor Stance. Yönetim hakkında ne yazdıysam, çoğul olarak konuştuğum ne varsa aslında tam olarak seni tarif etmeye çalışıyordum ki bir şeyler akıllarda çağrışsın diye. Zaten sunucudan çıkar çıkmaz başka sunucuya sığınıp Vice'a sallayan biri bunun için yeteri kadar olgunluğa sahip olamaz. Alıntılayıp altını çizdiğin yeri nasıl yönetime hakaret olarak algıladığın da ayrı bir IQ hesaplaması gerektiriyor. Düşünce tam olarak burada devreye giriyor işte, sana göre orada yönetime hakaret etmişim fakat 4 yıldır bunun kat ve katlarını yazmama rağmen beni Manifin banlamaması senin tabirinle herhalde gerçekten de büyük olduğunu gösterir. (veya olması gerekeni?)
Kısaca bana omurgasız demeden önce son 4 yılda ben ne yapmışım kendin ne yapmışsın dönüp bir bakacaksın, beni daha birkaç ortam dışında görmeden kafanda kurduğun düşüncelerle itham edersen daha çok insan ilişkilerinde sorun yaşarsın Stance. Kendini geliştirmeye bak, biz zaten bir değiliz.
Ve evet, bu platform tek tuşa basınca kapanıyor. Doğru tek sözün için tebrikler.