Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz

Başlatan Manifesto, 26.10.2019 19:22

« önceki - sonraki »
Lena Braun Lv.60
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.08.2026 23:07
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 61
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.05.2026 15:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Sürekli kendini güncel tutan bir sunucu, hem kitle olarak hem de sistemsel olarak SAMP içerisinde bulunulamayacak bir sunucu :sampanya:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 23:31
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 23:21
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.08.2024 17:53
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Hatun parlıyo' sanki Petrol Ofisi
Çok darsın ve ben klostrofobiğim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben ve kitlemdeki düzgün insanlar olarak bu sunucuya aktiflik, kalite katmaya geliyoruz vira bismillah.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2022 00:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
İlk izlenimlerim doğrultusunda rahatlıkla söyleyebilirim ki yapabileceğiniz farklı farklı alternatifler bulunmaktadır. Hırsız olabilirsiniz, dövüş sporları ile uğraşabilirsiniz, okul bile okuyabilirsiniz. Temel şeyleri zaten yazmama gerek yok. Tek sıkıntısı meslek sayısı, para kazanabileceğimiz bir kaç tane daha farklı meslek olsa tadından yenmez fakat her güzelin bir kusuru vardır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
vice herkes için bir şans kapısı olmuştur, bu kardeşlerimize de bir şans tanımamız gerekiyor. onlara yol göstermen lazım burdan atıp tutman değil.....

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: Rosenzwei - 15.07.2022 23:42

Videolar her şeyi özetliyor. Bu ve bunun gibi maymunları sunucuda barındırmak tamamen sunucunun zararınadır. Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok. :sampanya:

Arkadaşı tanımıyorum ama mesajın dikkatimi çekti, hakaret edilen ve hedef gösterilen yerleri sildim. Sadece adamı kötülemek için girmişsin, "Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok." Zaten oynamıyorsun ki, 1 levelsin.  :manifdog

Ayrıca bu sunucudan çok değişik insanlar da geldi geçti. Zamanında bizim bile kusurlu binlerce yanımız vardı. Geçmişte yaşanan veya başka platformdaki olaylar bizi bağlamıyor çok kötü şeyler değilse. Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.

Tamamen yukarıdaki isimlerden bağımsız yazdığım bir mesaj.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.11.2023 00:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sistemler, server havası, rol yapan arkadaşlar bana eski zamanları hatırlattı. Eski zamanlardan kastım güzel rollerin döndüğü dönemler, yerler. Burası o eski havayı gayet yansıtıyor ve güzel dönüyor bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2022 12:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Manifesto - 16.07.2022 00:36
Arkadaşı tanımıyorum ama mesajın dikkatimi çekti, hakaret edilen ve hedef gösterilen yerleri sildim. Sadece adamı kötülemek için girmişsin, "Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok." Zaten oynamıyorsun ki, 1 levelsin.  :manifdog

Ayrıca bu sunucudan çok değişik insanlar da geldi geçti. Zamanında bizim bile kusurlu binlerce yanımız vardı. Geçmişte yaşanan veya başka platformdaki olaylar bizi bağlamıyor çok kötü şeyler değilse. Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.

Farklı bir hesapla oynuyordum geçtiğimiz günlerde o hesabı banlatıp bu hesaba geçtim. Bu kişiler geldiğini gördüğümde ise oynayasım gelmedi.

Haklı olduğun noktalar var fakat bu kişinin amacının ne olduğu belli, ne yaptığı belli. 2 senedir aralıksız kendisi ve ekibiyle beraber DM atan birisi. Geçenlerde ise yönetimle ters düştüğü için dm atıp bırakmış birisi. Ben bu sunucuda oynamaya devam edeceğim, sunucuyu böyle tipler yüzünden karalayacak değilim zaten çokta sevdiğim bir sunucu burası. Umarım bundan aylar veya yıllar sonra bu mesajı alıntılayıp "ben söylemiştim" diyecek duruma gelmem.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.08.2024 17:53
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Manifesto - 16.07.2022 00:36
Alıntı yapılan: Rosenzwei - 15.07.2022 23:42
Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.