GYM: Kas ve Vücut Geliştirme Sistemi

Başlatan Celsius, 26.10.2019 19:57

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: Wenter - 31.03.2020 17:57
Halter kaldırma da eklenmeli artık olarak Quick Time Event sahnesinde "Mükemmel" çok nadir geliyor eğer doğru bassak bile o düzeltilmeli.

Haltere bir şey demiyorum ama mükemmel gerçekten çok zor geliyor.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.02.2024 14:53
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 64
Sistemde hata var galiba üst üste 8 kere çalışan kişiler var

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 16:23
Köken Amerika
Popülerlik 44
Alıntı yapılan: Enver - 04.04.2020 00:22
payday zamanına yakın bazen denk gelebiliyor. Bana öyle oldu.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Enver - 04.04.2020 00:22
Vip kullanıcılar saatte 8 defa yapabiliyor.

Ayrıca sistemde hata olduğu bariz ortada, dövüş gecesinde üç dört kat daha güçlü olan karakter yenilmişti. Garip.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ortada çok saçma bir şey var. 5 level güç 4 level dayanıklılığım var karşımdaki adam yeni başlamış her şeyi sıfır ama ne hikmetse adamın canı azalmadan beni öldürebiliyor ve çok can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum çözülebilip çözünülemeyeceğini de ama ilgilenilmesi ve uğraşılması gereken bir sorun oyun zevkimizi darma duman ediyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lucadron - 17.04.2020 12:10
Ortada çok saçma bir şey var. 5 level güç 4 level dayanıklılığım var karşımdaki adam yeni başlamış her şeyi sıfır ama ne hikmetse adamın canı azalmadan beni öldürebiliyor ve çok can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum çözülebilip çözünülemeyeceğini de ama ilgilenilmesi ve uğraşılması gereken bir sorun oyun zevkimizi darma duman ediyor.

Bu sistemsel bir şey değil, brawl yapmayı bilmiyorsundur, karşında bulunan kişi daha yeteneklidir. Olabilecek şeyler

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Kası ve dayanıklığı 0 0 olan adam benim 9 kas 3 dayanıklığımın olmasına rağmen beni düşürebiliyor bence buna bir çözüm getirilmeli.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuda en beğendiğim sistem açık ve net budur başarılar :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 01:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.01.2026 00:55
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 23
Kasılması kolay değil ancak.. Kasıldıktan sonra da kimsenin karşında durması kolay olmuyor gibi duruyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: aragon - 18.04.2020 13:02
Kası ve dayanıklığı 0 0 olan adam benim 9 kas 3 dayanıklığımın olmasına rağmen beni düşürebiliyor bence buna bir çözüm getirilmeli.

Alıntı yapılan: Nukelu - 17.04.2020 15:39
Bu sistemsel bir şey değil, brawl yapmayı bilmiyorsundur, karşında bulunan kişi daha yeteneklidir. Olabilecek şeyler