GYM: Kas ve Vücut Geliştirme Sistemi

Başlatan Celsius, 26.10.2019 19:57

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: DragonBorn - 22.04.2020 19:45
Alıntı yapılan: Lucadron - 17.04.2020 12:10
Ortada çok saçma bir şey var. 5 level güç 4 level dayanıklılığım var karşımdaki adam yeni başlamış her şeyi sıfır ama ne hikmetse adamın canı azalmadan beni öldürebiliyor ve çok can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum çözülebilip çözünülemeyeceğini de ama ilgilenilmesi ve uğraşılması gereken bir sorun oyun zevkimizi darma duman ediyor.
SA:MP'ın azizliğine uğrayıp bug sayesinde bazen vursakda karşımızdaki kişinin canı azalmıyor, sende adamı yere yatırdın gibi gözüküyor ama adamda kendi oyununda seni yere yatırmış gibi görüyor. Şahsen hayatsız gibi kas çalıştım, 20 seviye kasım var. Ancak bir yerden sonra iş yetenekte bitiyor, ya da karşındaki cleo kullanıyorsa yapabileceğin hiçbirşey yok. Grabkick stili çok güçlü bir stil, herkesde olması bu sıkıntıları ortaya çıkartıyor..

:)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 00:28
Birlik ROTHSTEIN
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.08.2026 22:56
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Arjantin
Popülerlik 5
Kas, Dayanıklılığın 1000, 1000 artması zorlaştırsa da güzel sistem.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 22:01
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 40
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 22:02
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 0
Birine tek yumruk atmak zevkli birşey.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 37
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 10

Jay Sensei Lv.5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Kolombiya
Popülerlik 10
Serverde 5. günüm, ( Önceden karkakterim bulunuyordu fakat oynamıyordum yeni giriş yapmaya başladım) Sistem oldukça doğru ve iyi.
Yok adam tek atıyor yok adam şöyle yapıyor böyle yapıyor, bunlar eleştiri değil tabiri caiz ise mızıkçılık.
Ben fazla gözükmese'de 3 seviye yaptım güç'ü ve çok daha fazla vuruyorum buda bana zevk veriyor daha fazla spor yapıyorum.
Mantık tamamen Realistik, ağlamaları göz önünde bulundurmadan Araştırma ve geliştirmeye devam edin  :) <3

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.02.2026 21:12
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 79

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.06.2026 01:52
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 75

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: mathias - 18.05.2020 03:41
Alıntı yapılan: DragonBorn - 22.04.2020 19:45
Alıntı yapılan: Lucadron - 17.04.2020 12:10
Ortada çok saçma bir şey var. 5 level güç 4 level dayanıklılığım var karşımdaki adam yeni başlamış her şeyi sıfır ama ne hikmetse adamın canı azalmadan beni öldürebiliyor ve çok can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum çözülebilip çözünülemeyeceğini de ama ilgilenilmesi ve uğraşılması gereken bir sorun oyun zevkimizi darma duman ediyor.
SA:MP'ın azizliğine uğrayıp bug sayesinde bazen vursakda karşımızdaki kişinin canı azalmıyor, sende adamı yere yatırdın gibi gözüküyor ama adamda kendi oyununda seni yere yatırmış gibi görüyor. Şahsen hayatsız gibi kas çalıştım, 20 seviye kasım var. Ancak bir yerden sonra iş yetenekte bitiyor, ya da karşındaki cleo kullanıyorsa yapabileceğin hiçbirşey yok. Grabkick stili çok güçlü bir stil, herkesde olması bu sıkıntıları ortaya çıkartıyor..

:)