Idlewood SerSeRileri

Başlatan Flexman, 14.01.2020 11:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
                                                          BLAKE PARKER                                             

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Kenneth Cobb Lv.25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2024 23:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Ne kadar emek verdiniz bilmiyorum ama Vidanjör'e bari saygınız olsaydı. Adamın tanıtımını çalmadan utanmadan atmışsınız, gözünüzü seveyim yapmayın ya.

Edit: Link kaldırıldı. (cherry wine)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: V E N O M - 16.01.2020 00:19
Ne kadar emek verdiniz bilmiyorum ama Vidanjör'e bari saygınız olsaydı. Adamın tanıtımını çalmadan utanmadan atmışsınız, gözünüzü seveyim yapmayın ya.
Vidanjörden gerekli izinler alındı ve tanıtımı tamamen ben yazdım Vidanjör adminin haberi bulunuyor onların tanıtımını ben yazdım bana para karşılığında yazmaamı söylemişlerdi bilmeden konuşmayın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bilip bilmeden güzel çamur atmaya devam ediyorsun peki ya nereden biliyorsun Vidnajör'ün @thiccxiety olmadığını? :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Her attığın yorumda çamur atmaya devam ediyorsun peki ya Vidnajör'ün @thiccxiety olmadığını nerden biliyorsun? Açtığım konulara çamur atıcaksan yazma Venomcuğum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: V E N O M - 16.01.2020 00:21
Alıntı yapılan: thiccxiety - 16.01.2020 00:20
Alıntı yapılan: V E N O M - 16.01.2020 00:19

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=36635.0 (reklam olursa kaldırırım, çalıntı olduğunu kanıtlamak için attım(
Vidanjörden gerekli izinler alındı ve tanıtımı tamamen ben yazdım Vidanjör adminin haberi bulunuyor onların tanıtımını ben yazdım bana para karşılığında yazmaamı söylemişlerdi bilmeden konuşmayın.

Vidanjör'ün o birliği ilk açtığı zamanlardan beridir tanıyorum, başkasını yazdırmayacağınada adım gibi eminim. Eğer verdiği izinler duruyorsa atın, eğer yoksa Vidanjör ile görüşeceğim.
Dilediğiniz gibi görüşebilirsiniz bunda sorun yok telif hakkı izinler alındı tanıtım bana ait bana yazdırdı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Oluşum Tanıtımı tartışma konusuna dönmeden yorumlarını silmeni istiyorum şimdi git ve ne yapıyorsan yap.

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
Tartışma içerikli yorumların hepsi silindi, tartışma tekrarlanırsa kişiler forumdan 24 saat(1 gün) susturma cezası alacaklar.