Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhaba arkadaşlar, benim ile birlikte rol yapacak arkadaş grubu arıyorum, eğer rol yapmak isterseniz forum üzerinden bana ulaşabilirsiniz.  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 10:04
Köken Bulgaristan
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 21.09.2026 00:16
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Merhaba yanıtınızı yeni gördüm, denk gelirsek rol yapmayı çok isterim. Role başlayalı biraz oldu, çevre edindim ama bunu genişletmek istiyorum.  O:-)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Aspech - 04.11.2024 22:30
Merhaba arkadaşlar, benim ile birlikte rol yapacak arkadaş grubu arıyorum, eğer rol yapmak isterseniz forum üzerinden bana ulaşabilirsiniz.  :sampanya:
Arkadaşlar selam, yanıtımı değiştirmek istiyorum. Çeçen Mafyası oluşumu kuruyorum, kemik kadroyu oluşturmak istiyorum. Bir kaç suç örgütünün ayakçılığını yaparak yükselmek istiyoruz. Bu yolda beraber yürüyeceğim roleplayerlar aramaktayım. Rus karakteriniz ile katılabilirsiniz, isterseniz forum üzerinden ileti atabilirsiniz.  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 02:28
Köken Rusya
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.06.2026 00:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Herkese iyi akşamlar. Eski projelerden bir tanesini farklı bir formda geri getirmeyi düşünüyorum. Rol yapmaktan zevk alan ve yapmak isteyen varsa yazsın.  :colt:

Aubree Walsh Lv.29
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 01:30
Köken Ingiltere
Popülerlik 76
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 16:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Vice'ın eskilerindenim şu oyunu seslide konuşup oynamayan sadece rolün akışına bırakan ve hikaye odaklı ilerleyen oluşum arıyorum. Kesinlikle hile ile işi olmayan birileri geri dönüş yaparsa sevinirim son yaşadığım hile olaylarında kendi oluşumumu hile yüzünden kapattırtmıştım. SS konusunda normal olarak ss editlemeyi bilen birisiyim ama lütfen "ss yap, ss yapmak zorundasın, ss yapmazsan rütbe atlatmam" gibi oyundan soğutan istemlerde bulunmayın. Profilimden iletilerime bakarak ss editlerime bakabilirsiniz. Yeni başlayan oyunculara ya da oluşuma yeni üye olan kişilere "tax vermek zorundasın, günlük 10 bin vereceksin" gibi sadece oluşum rütbelilerine yarayan avantajları gram sevmem zaman çalmak güzel bir durum değil. Çete konsepti daha çok hoşuma gitmektedir ırk fark etmez ama başka oluşum fikirlerine de açığım. Lütfen bu dediklerim kafanıza uyuyorsa bana forum üzerinden mesaj atın. Bu mesajı ciddi yazdığıma bakmayın kafa dengi esprili bir adamımdır. Davetinizi kabul edersem cache ve gereken dosyaları hemen indiririm. 

Teresa Wells Lv.45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 02:27
Köken Amerika
Popülerlik 43
Planı olan Discord adresime ulaşabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İyi akşamlar, oluşturacağım Rus yapılanması için ekip topluyorum, eğer isterseniz forumdan bana ulaşabilirsiniz. Herkes çalışıyor, sesli sohbet ederek oynamayacağımız, hile, dm gibi şeylere yer vermeyeceğimiz bir oluşum açacağım. Tamamen doğaçlama gideceğimiz bir serüven olacak. Bazı suç örgütlerinin ayakçılığını yaparak büyeceğimiz bir oluşum olacak. Bana katılmak isterseniz forumdan PM atabilirsiniz. İyi günler Vice Ailesi... :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Chinatown'da legal temelli bir oluşumumuz var. Kafe, bar, galeri, tamirhane, stüdyo gibi bir çok alanda işletmemiz var. Sanatçı rolleri, işletme rolleri, sosyal roller, etkinlik rolleri için oluşuma katılabilirsiniz.

dc: kyegun
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=165592.0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.12.2024 02:22
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
brezilyalı kadın rolleri yapacağım, eş rolü yapacak kişi lazım

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.06.2026 18:33
Birlik Sivil
Köken Kanada