Sigurd "Wolf" Rodberg [Road to 82]

Başlatan Juice, 27.10.2019 11:41

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
@Juice Mod paylaşımlarının yeri karaktere ait olsalar bile burası değil. Bunun için "Mod Paylaşımları" bölümünü kullanabilirsin. Bunların yanı sıra arka arkaya bu kadar sık paylaşım yapman Spam olarak nitelendiriliyor. Bu tarz paylaşımları aynı post üzerinden yapabilir, ya da var olan bir postunu düzenleyerek yapabilirsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Nyarko - 05.11.2019 21:59
@Juice Mod paylaşımlarının yeri karaktere ait olsalar bile burası değil. Bunun için "Mod Paylaşımları" bölümünü kullanabilirsin. Bunların yanı sıra arka arkaya bu kadar sık paylaşım yapman Spam olarak nitelendiriliyor. Bu tarz paylaşımları aynı post üzerinden yapabilir, ya da var olan bir postunu düzenleyerek yapabilirsin.
Pekala, bunun farkındayım. Ancak kurduğunuz mantığı anlamadım, tarafımca buradan herhangi bir dosya paylaşılmadı.
Ek olarak belirtmek isterim, 3dmax uygulaması üzerinden attığım ekran görüntüsünün dışında bulunan tüm görüntülerde karakterim bir şey yapıyor, sadece bir ileti için bunu yazdığınızı düşünmüyorum. Ki bu bile olsa bölümde karakteri ile ilgili alakasız şeyler paylaşan kişi sayısı oldukça fazla, bir daha karakterimi görüntüleyip tanıtımıma atmayacağım.
Teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: BlackEagle - 05.11.2019 23:38
Keyifli roller.
Bir istisna dışında karakter tanıtımımda bulunan en yakın iletim arasında bir gün fark var, bu sorun olabiliyormuş.
Teşekkür mesajı yazmak için üç gün bekleyeyim dedim, tanıtımımın kitlenmesini istemem.
Teşekkürler, sağolasın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —