Güvenli Alanda İstesekte Vuramayalım.

Başlatan Flexman, 03.02.2020 20:01

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhaba,

Birkaç sunucuda gördüğüm ve bu sunucudada olmasını istediğim bir eklenti.

Bildiğiniz üzere sunucuda bazen insanlar kendilerini role kaptırıp bulunduğu alanın güvenli bölge olduğunu unutup saldırabiliyorlar. (Ben Dahil.)

Güvenli bölgeler haritada yeşil alana alınsın, o bölgede hiçbir şekilde kimse silah çekip birbirini vuramasın saldıramasın.

Eğer bu bahsettiğim eklenti sunucuya eklenirse, trollemek için günlerce uğraşıp Hile ile Silah geçirip etkinlik alanlarını, güvenli bölgeleri trollemek isteselerde trolleyemezler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu arada,

Yanlış anlaşılma olmasın, bahsettiğim eklentide istesekte istemesekte vuramıyoruz.

Birde şöyle bir ekleme yapmak istiyorum; Üst üste uyarı versin eğer kişi devam ederse sistem otomatik 30 Dakika jaile atsın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Gerekli olduğunu düşünmüyorum. Her türlü agresif rol yasak bu anlaşılması zor bir şey değil. Rolden önce /soru yoluyla bölgenin güvenli bölge olup olmadığını sorabilirsin ki forumda da var zaten. Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 03.02.2020 20:06
Gerekli olduğunu düşünmüyorum. Her türlü agresif rol yasak bu anlaşılması zor bir şey değil. Rolden önce /soru yoluyla bölgenin güvenli bölge olup olmadığını sorabilirsin ki forumda da var zaten. Desteklemiyorum.

Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Mustafa Akbulut - 03.02.2020 20:01
Eğer bu bahsettiğim eklenti sunucuya eklenirse, trollemek için günlerce uğraşıp Hile ile Silah geçirip etkinlik alanlarını, güvenli bölgeleri trollemek isteselerde trolleyemezler.

Sunucuya önemli +'sı olarak bu olacak.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
GBİ'yi direkt vurmak olarak değerlendirmişsin, laf ettiğin görüşe mi kayıyorsun sanki?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Gbi'de karşı taraftan izin alınarak gerçekleșen roller baltanır. Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 03.02.2020 20:15
GBİ'yi direkt vurmak olarak değerlendirmişsin, laf ettiğin görüşe mi kayıyorsun sanki?

Bahsettiğim olayların tekrar yaşanmaması için o yazdığımı alıntıladım. tartışmaya dönmesin konu. ;)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
Gereksiz bence. Bunu kötüye kullanan insanlar olacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
sürekli roleplay çöp olur o vurunca hasar yememe block vs olursa ama yeşil alan eklenebilir

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Vurmama değilde haritada yeşil olarak GB olduğu belirtilebilir. Böylece unutanlar unutmaz, çokta gerek yok ama.