Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Flexman, 09.02.2020 15:30
Alıntı yapılan: Flexmanx - 20.04.2020 15:26Neden bütün gün boş boş gezdiğimi rol yapmadığımı soran kişilere tek tek anlatmaktansa buraya bir açıklama yapsam yeterli diye düşünüyorum, şu sıralar boş boş gezip fazla rol yapmıyorum ve oyundan tamamen soğudum sebebi şu ki; çoğu kişi birliklere dağılmış veya bölgelere ayrılmış. Ben @JusT4MyFunN ( Emin ) arkadaşım ve @TheKillerF5 ( Taha ) arkadaşım, bir birliğe bağlı olmayı değil, sivil olup herkesle çeşitli eğlenceli roller yapmak istiyoruz. Ve bunu her denediğimizde maalesef başarısız oluyoruz, ufak bir sürtüşme yaşandığında kavga çıktığında konuşup anlaşmak yerine 1 dakika geçmeden silahını çekip vuran insanlardan cidden bıktık. Sorun yaşadığım birisiyle barışmaya gittiğimde(sırf birliği olduğu için) Ordan destek alıyor ve küfürler edip karakterimi küçük düşürmeye çalışıyor hiç barış yoluna gitmiyor karşılık verirsem CK olacağımı bildiğim için yanından bile geçmiyorum ki, tek bununla değil. Sırf siviliz diye bize racon kesip, kölesi yapmaya çalışan insanlarda var. Lütfen bunu yapan arkadaşlar vazgeçin.Yazdığımı zamanını ayırıp okuyan herkese teşekkürler, böyle yapan arkadaşlar umarım farkına varıp sivil karakterlere daha fazla baskı uygulamaz.