2020 - YKS

Başlatan Manwe, 20.02.2020 17:54

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 20.02.2020 21:50
ben de buradayım, önemli olan tyt değil ayt

[spoiler] allah canımı alsa da kurtulsam[/spoiler]

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 15
İki yıl girip olduğum yerde kaldıktan sonra bu yıl feragat ettim. Bir yıl dershaneye gidip yanında özel ders alıp da barajı bile geçememiş olan arkadaşım vardı, çalışanlara başarılar. Umarım yaparsınız.  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.11.2023 10:47
Birlik Devils Law MC
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.10.2023 23:04
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Nam Eunwoo Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.10.2022 19:07
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 5
Daha TYT çalışmalarım bitmedi bir de AYT mi yapıcam öf mezuna kalıyorum sanırsam

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2025 21:27
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2023 19:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.01.2023 15:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Allah kurtarsın..   ???

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 20.02.2020 21:50
ben de buradayım, önemli olan tyt değil ayt

[spoiler] allah canımı alsa da kurtulsam[/spoiler]

7/24 rol yapıp ders çalışmazsan Çemişgezek'de 2 yıllık büro yönetimi kazanırsın.

Karşınızda sadece sorular yok Bozuk Eğitim ve Sınav sistemi var. Devlet lisesinde okuyorsan istersen çok çalış diploma puanın bellidir şuan göz göre göre temel liselerde diploma puanlarını şişiriyorlar. 40 bine giriyorsun 70 bine atıyor.

ÖSYM başkanı olan herif soruları sızdırdığı için hapse atıldı ...

Böyle olumsuzluklar, yanlışlar, engeller.. varken insan gaza geliyor.

119 gün kaldı hadi bakeeey

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: Manwe The White - 21.02.2020 12:36
7/24 rol yapıp ders çalışmazsan Çemişgezek'de 2 yıllık büro yönetimi kazanırsın.

Karşınızda sadece sorular yok Bozuk Eğitim ve Sınav sistemi var. Devlet lisesinde okuyorsan istersen çok çalış diploma puanın bellidir şuan göz göre göre temel liselerde diploma puanlarını şişiriyorlar. 40 bine giriyorsun 70 bine atıyor.

üstümdeki bu algı çok kötü ya, ikinci defa sınava gireceğimi paylaştığım herkesten aynı tepkiyi alıyorum :'( 7/24 oyunda değilim ki ben, sadece afk bırakıyorum... sabah sekiz akşam dokuz ders çalışıyorum, dershanedeyim. isyanım da bu yüzden zaten, aylardır olan bu tempodan yoruldum. test kitaplarındaki sorularla konuşmaya başladım artık, çıldırıyorum. gelecek kaygısı özellikle beni yiyip bitiriyor, ya bu sene de olmazsa? tüm bunların yanında ben de insanım, sadece akşam eve geldiğimde bilgisayar karşısında rahatlayabiliyorum. sayısalcıyım, yardıma ihtiyaç duyan herkese sonuna kadar yardıma hazırım. beraber bu sınavı aşabiliriz, yani umarım...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.11.2023 10:47
Birlik Devils Law MC
Köken Almanya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.10.2023 23:04
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Nam Eunwoo Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.10.2022 19:07
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 21.02.2020 13:55
Alıntı yapılan: Manwe The White - 21.02.2020 12:36

üstümdeki bu algı çok kötü ya, ikinci defa sınava gireceğimi paylaştığım herkesten aynı tepkiyi alıyorum :'( 7/24 oyunda değilim ki ben, sadece afk bırakıyorum... sabah sekiz akşam dokuz ders çalışıyorum, dershanedeyim. isyanım da bu yüzden zaten, aylardır olan bu tempodan yoruldum. test kitaplarındaki sorularla konuşmaya başladım artık, çıldırıyorum. gelecek kaygısı özellikle beni yiyip bitiriyor, ya bu sene de olmazsa? tüm bunların yanında ben de insanım, sadece akşam eve geldiğimde bilgisayar karşısında rahatlayabiliyorum. sayısalcıyım, yardıma ihtiyaç duyan herkese sonuna kadar yardıma hazırım. beraber bu sınavı aşabiliriz, yani umarım...
Kaygını ve endişeni anlıyorum ama bir şey sormak istiyorum. Bu sınavı hayatın sınavı olarak mı görüyorsun? Gördüğüm kadarıyla kendini yıpratıyorsun. Tabii belki etrafın ve özellikle ailenin baskısı olabilir bilemiyorum ama sadece söylemek istediğim şey eğer olurda üniversite konusunda istediğin şeyi elde edemez isen başarısız olduğunun anlamına gelmez. Hayat bir şekilde devam ediyor ve belki günün birinde bir şans gelir üniversiteden daha güzel fırsatlar çıkar karşına. Umarım emeğinin karşılığını sınavdan alabilirsin ve hayallerini gerçekleştirebilirsin.
Eğlenmene bak  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
ingiliz dili ve edebiyatı okumak isteyenler için meslek seçenekleri