- OOC alımlar bir sürelik açıktır
Herkese merhabalar, uzun bir aradan sonra 2019 yıllarında açtığım ve sunucuda ilk(aktif olarak) İrlandalı konseptini başlattığım birliğimi tekrar görüyorsunuz. Bu sefer fazlasıyla kasmadan yöneteceğiz, çünkü ne zaman üstünde çok durursam hit döneminde birlik kapanıyor. Bir karakterin üstüne çok durmuyorum, öyle bir huyum var ve bunun yüzünden fazlasıyla bir birliğe girip çıktım ve fazlasıyla birlik açıp kapattım. Bu sefer biraz farklılık olsun, cidden hedeflerimizi belirleyerek gideceğim. Bu birlik adına Part 1 oldu, part 2 oldu ve şu an part 3 oluyor. Son part, uzun bir süre devam edicek. İrlandalı karakterleri hep severim, fazlasıyla serbest ve ağızları geniştir.
Amacınız ne? Konsept hikayeniz nasıl ilerleyecek?Hikayeden anlaşıldığı gibi fazlasıyla karakter ve karmaşıklık var. Bir grup tanıtımında karışıklık varsa, o grubun içinde karışıklık vardır. İlk önce şöyle belirteyim, grubumun iki ana karakteri şu an bir heriften kaçıp Vice şehrinde takılıyor, polislerden saklanıyor ve para kazanacak işleri alttan alttan yapıyor. Bu ne demek mi? Fazlasıyla gelişmeye açık olan ve hedeflerini öğrenen iki karakter demek. Amacımız ise sabit olan bu birliği Aşama 3 - 4 kadar taşımak, taşıttıktan sonra ise genel bir iş bağı tablosu oluşturmak.
Konseptiniz ne peki?Aslında çok kararsız kalmıştık, baştan başlayacağımız için biraz farklılık mı olsun demiştik? İlk önce çete tarzında veya tanıdığım kişilerin rehberdinde gördüğüm "Rats" kültürünü canlandırma gibi şeyler vardı. Bunları hepsini eledim, çünkü Part 1 - Part 2 hep mafya olarak ilerledi, Part 3 neden mafya olmasın? MOB olarak ilerlemek her zaman insanların birinci tercihi oluyor, kafamız bu konuda karışık bunun hakkında tam bilgiye ulaştığımızda rollerden anlıyacaksınız.