Asher Blackwolf

Başlatan Cryus, 05.03.2020 16:11

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: uyumsuzarmy - 18.03.2020 18:48
yaqışıklı seni iyi rollerss  :-X 8)

Teşkürrsssler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
ya çıldıracağım ahkopahkopkophkq

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:57
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Ben Asher, Asher Blackwolf. Geçen yıl sorumsuzluğum yüzünden atıldığım akademiden sonra ekmek alacak paramın dahi olmadığını farkeden kişi. Hoşlandığı kıza dahil açılamadan, şehirden ayrılma planları yapan Asher. Neler mi yaşadım? Bir yıl kadar orduda paralı görev aldım. Afganistan bölgesinin altıncı üssünde, sıradan bir er olarak çalıştım. Öyle çok kahramanlığım olmadı. Şarjör değiştirerek, helikopter üstünden diğer helikoptere falan da atlamadım. Bazı şeyler yaşadım fakat bunlar benim travmalarım, sizlerin değil. Sonra ne mi oldu?

Sonra düşünmek zorunda kaldım. Çölün ortasında geçen bir yıl, bana birçok şeyi tekrardan düşünmeye itti. Herkes gibi sıradan bir hayata sahip olabilmek bana çok mu zor? Hayır, değil. Sadece düşünce yapısı farklı. Hep içime kapanık, sessiz ve tek başına takılan birisiydim. Bu ne kadar sürecek? Orduda görev aldığım zaman ölümün hatta mutluluğun ne kadar kısa sürdüğünü fark ettim. Bu mu olacak? Yaşlanana kadar gülmeyeceğim, arkadaş edinmeyeceğim ve susacağım öyle mi? Hayır. Şehire geri dönüyorum. Kaybettiğim herşeyi tekrar geri almak için dönüyorum. Beni görecek, beni tanıyacak, belki sevecek belki sevmeyeceksiniz. Ancak doğru olan tek bir nokta var. Geri dönüyorum!