Neden GTA Roleplaye başladınız?

Başlatan WALLORAN, 23.03.2020 17:28

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Medium bir mta serverine girip ne olduğunu dahi bilmiyorken t'den "KARDEŞİM SERVERDE O KADAR KİŞİSİNİZ YAZSANIZA" diye başladım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yıl 2015, şimdi olan bilgisayarımdan daha patates bir bilgisayar var elimde, Minecraft gibi çok sistem istemeyen oyunlar oynuyordum, bunlar sıkınca GTA San Andreas online oynanmıyormuydu ya dedim ve SAMP'ı yükledim. Internet sekmesinde dil yerine tr, Türkçe falan yazarak Midlife Roleplay adında bir sunucu buldum ve sağa sola Noob DM, CJ yaparak başladım. Sunucuda karakter silme vardı, ceza yedikçe karakter silip kuruyordum. Daha sonra bir grup tarafından rol öğrendim, zevkli geldi öyle işte.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Freeroam oynarken şans eseri roleplay sunucusuna denk geldim hoşuma gitti başladım

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Diğer oyunlar oyna oyna bitiyor ama bu farklı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
işimiz gücümüz yoktu, başladık

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
kanser olup hizlica ölmek icin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Scealten - 23.03.2020 17:35
MTA üzerinde askeri oynuyordum, orada da zaten rol yapıyorduk fakat altyapısal olarak freeroamda yapıyorduk. Bir süre sonra çok fazla roleplay serveri açılmaya başlamıştı ve bende merak edip girdim, şuan buralardayım işte.

Ben de aynı şekilde askeri sunucular da oynuyordum MTA'da o kadar çok oynuyordum ki adamlar Genel Kurmay Başkanı rütbesi vermişlerdi server admini falan olmuştum. Daha sonrasında benim kuzenle biz freeroam da rol yapmaya başladık işte eve gidiyorduk falan filen.

SA-MP'a geçtik hala da devam ediyoruz Çetinkaya olarak tanıyanlar tanır

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.08.2026 23:05
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 35
Eğer yaratıcı olursanız, sonu yok. İzlediğiniz rollere bağlı olarak yaptığınız rolle ilgili filmler izlemek istiyorsunuz, bu da kültür yelpazenizi genişletiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.05.2024 21:29