[26.03 2020] Beherit Bethuel Şikayeti.

Başlatan aragon, 26.03.2020 23:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Kişinin "CR" olarak düşündüğü sslere ithafen laglı olduğu ve benim ona çarpmadığıma dair kanıtım var. 29 ping görünüyordu ama ordan oraya ışınlanıyordu istiyorsanız videonun devamını da atarım, orada bir carraming olayı yoktur. İyi roller.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Artı olarak burada bir mix şikayeti var eğer farklı şikayetleriniz varsa bunu yorum olarak değil ayrı şikayet oluşturun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2023 18:53
Birlik White Park
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: aragon - 27.03.2020 10:30
Kişinin "CR" olarak düşündüğü sslere ithafen laglı olduğu ve benim ona çarpmadığıma dair kanıtım var. 29 ping görünüyordu ama ordan oraya ışınlanıyordu istiyorsanız videonun devamını da atarım, orada bir carraming olayı yoktur. İyi roller.

Özür dileyerek araya giriyorum, @aerobuu nun attığı ss'de saat 00:38 senin attığın videoda saat 10:22 civarı ikisi aynı olaylar değil, ya çok dikkatsizsin ya da milleti kandırmaya çalışıyorsun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: Deleo666 - 27.03.2020 12:48
Alıntı yapılan: aragon - 27.03.2020 10:30

Özür dileyerek araya giriyorum, @aerobuu nun attığı ss'de saat 00:38 senin attığın videoda saat 10:22 civarı ikisi aynı olaylar değil, ya çok dikkatsizsin ya da milleti kandırmaya çalışıyorsun.

::) ::) Video uzundu arasından almak için videyoyu yeniden sabah çektim :D yani videonun videsonu çektim eğer gerekiyorsa tam olarak videoyu aatarım aynı saat, aynı zaman sadece videodan belli bir bölüm almak için sabah videoyu yeniden çektim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şahısın halen yapmadığı fear rp ss'leri:

Ek olarak, şahıs anlaşılan önceden oynadığı server'da aim yüzünden hile banı yemiş sanırım. Video attığı kanalda şu şekilde videolar mevcut:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: aerobuu - 27.03.2020 17:21
Şahısın halen yapmadığı fear rp ss'leri:

Ek olarak, şahıs anlaşılan önceden oynadığı server'da aim yüzünden hile banı yemiş sanırım. Video attığı kanalda şu şekilde videolar mevcut:

SDGKLŞHTLQWEKTBNWE ŞAKA GİBİ evet o sunucuda ban yedim sebebi ise dm idi dm sunucularında rol yapamazsın zaten  ;D ve o sunucularla bu sunucun alakası bile yok burası RP serveri ancak böyle şeylerle şikayetinin red edileceğini düşünmen ayrı bir ironi tabii ki o sunucuda cihat yaptık. Bu sunucuda rol yapıyoruz qWRKLQWHTQWEOLTHWE eski videolarımı atarak bir yere varamazsın

Demba Baffoe Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.02.2026 21:12
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Otto Kant Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5
Önceden bunları yapmışsın şimdi de bu sw de yapamayacağın anlamına gelmez

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: Ozan - 27.03.2020 18:11
Önceden bunları yapmışsın şimdi de bu sw de yapamayacağın anlamına gelmez
Önceden bunları yapmış olmam bu sunucuda yapacağım anlamına gelmez, her çatışmada her brawlda her pursuitde zaten video alıyorum.Böyle bir şikayet gelirse, her türlü buna videolu kanıt atarım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Ve artık lütfen şikayet ile ilgili yorum atın kafa bulandırmayın, şikayete cevabınız varsa verin yoksa bana ayrı şikayet açabilirsiniz  :D ;D İyi roller.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.10.2025 02:05
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.10.2025 02:04
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 23