Şikayetlerin gereksiz düzeyde artması, videodaydım diyenler

Başlatan aerobuu, 27.03.2020 03:25

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
En eğlendiğim kısım. / Yerine 7 koyarsın, tanımı /ado yerinden /ame den yaparsın pm den "???" Yazarlar şikayet oluşturuyorum derler. 10 yıllık samp oyuncusu gibi takılır, tamamen profesyonel oynarlar. Oyununa mizah katmak istersin yaratıcı, mizahi fakat uygun emote verirsin, konuşursun şikayet açmak isterler. Peşlerine takılırsın ani fren yapar bi bakarsın pm gelmiş "cr yaptın videodayım haberin olsun" vs. Rol yapmayı en sevdiğim insanlar bunlar. En ufak bir şeyde şikayet açıyorlar. Oyuncu şikayetlerine göz atınca farkettim umarım devamı gelir cipsimi görmemiş gibi gömerek okuyorum hepsini.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.08.2024 01:20
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.07.2023 00:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.06.2022 19:02
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Sorma kardeşim sorma, bazıları kuralları okuyup gelmiş, hiç role girmemiş gibi davranıyor, deli oluyorum, oyun oynuyoruz burda, tamam en iyi sen biliyorsun üstad...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eski kafalı olduğum için ben ado falan umursamadan direkt tüm emotelarımı "/ame" vasıtasıyla veriyorum ve kalabalık ortamlarda yaptığım bu tarz rollere, yanlışlıkla "t/baliktut" gibi yazılarıma tepki veren, sıkıntı yaratan insanlar olmadı. Bu sorun zamanında tartışma yaşadığın kişiler tarafından gerçekleşiyor olabilir mi acaba?

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.08.2026 23:05
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 35
2.3'den sonra kitle bayağı arttı, maalesef MTA'dan görüp geleni de geldi medium sunucudan da. Bu kitle özellikle balık tutma yerinde göze çarpıyor. Balık tutma yerinde araç satanı mı dersin, maymuncuk satanı mı dersin, piyango satanı mı dersin, en ufak şeyde kavga çıkaranı mı dersin, hayatında imla bilgisi görmeyen mi dersin...

Şahsen ben böyle arkadaşların sunucuda barındırılmayıp eskisi gibi 80 kişi rol yapma taraftariyim. Ama kimse annesinin karnında rolcü çıkmıyor bunu da anlayabiliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Flexmanx - 27.03.2020 11:38
Crash yersin bağlantı kopardın olur. : )
Bağlantıyı kesersin, crash yedin olmaz ama :D  ::)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 12:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gwen Hope Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.02.2023 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: LeonidasBAE - 27.03.2020 12:40
2.3'den sonra kitle bayağı arttı, maalesef MTA'dan görüp geleni de geldi medium sunucudan da. Bu kitle özellikle balık tutma yerinde göze çarpıyor. Balık tutma yerinde araç satanı mı dersin, maymuncuk satanı mı dersin, piyango satanı mı dersin, en ufak şeyde kavga çıkaranı mı dersin, hayatında imla bilgisi görmeyen mi dersin...

Şahsen ben böyle arkadaşların sunucuda barındırılmayıp eskisi gibi 80 kişi rol yapma taraftariyim. Ama kimse annesinin karnında rolcü çıkmıyor bunu da anlayabiliyorum.

Böyle arkadaşları sunucuda barındırmamak yerine, onların 1 hatasında şikayete başvurmayıp onları pm yardımıyla uyarmak onları Vice'a katar ve böyle böyle sayı da artar "rol arayan, yapan" kişi sayısı da artar.Herkesin bu sunucuda bulunmaya hakkı var o yüzden buna alışıp onları kendimize katıp rol yapabilirsin  :-X :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bazı arkadaşlarda diktatörlük var, bu yüzden en küçük hatalarda kendimizi şikayet bölümünde buluyoruz

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
böyle arkadaşlara tepkiyle yaklaşmak yerine iyi niyetle yaklaşırsanız, konuşmayı tercih ederseniz şikayeti geri çekeceklerini düşünüyorum tabi arkadaşa nasıl bir tavırla yaklaştığınız da önemli