Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim biz burayı yani Vice Roleplay'i gerçekten kaliteli ve güzel bir rol ortamı olduğunu bildiğimiz ve düşündüğümüz için oynuyoruz.Burası bir DM Server'ı değil bunu büyük ihtimal ile bugün yaşanan olaydaki bütün oluşumlar biliyorlar,ayrıca herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum herkesin rol kalitesi gayet güzel ve oluşumlarınızda gayet iyi ilerlemeye devam ediyor fakat ben sizin attığınız adam vurma ss'lerini doğru bulmuyorum açıkçası kendi adıma konuşayım ben bugün ne yaptığımı,rollerin nasıl geliştiğini hiçbir şeyi bilmiyorum bir anda bir telefon geliyor oraya gidiyoruz bir telefon geliyor buraya gidiyoruz,en sonunda da mekanımızda bir anda 4 tane silahlı adam içeri girip emotesiz bir şekilde bizi vuruyor burada amacım size sitem etmek vb değil,yanlış anlamayın ama bu yazımı okuduktan sonra birkaç saniye durun,bir düşünün oyundayız ya sadece oyun,keyif almaya bakın yaptığınız rollerden zevk almaya bakın..
Tekrardan buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum. :)