[ENB] Vice Roleplay'e girerken The Server didn't Respond

Başlatan Cristian, 07.04.2020 15:14

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:57
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Eğer oyuna biraz da olsa geç giriyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor diyebilirim. Zamanında kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Sunucuya çok az bile olsa geç girsem sürekli didn't respond alıyordum ve çile haline geliyordu. Sunucuya hızlı girmeye çalışınca direkt olarak giriyordum, sorun çıkmıyordu. Oyuna giriş hızınıza dikkat edin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Scealten - 30.04.2020 16:21
Eğer oyuna biraz da olsa geç giriyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor diyebilirim. Zamanında kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Sunucuya çok az bile olsa geç girsem sürekli didn't respond alıyordum ve çile haline geliyordu. Sunucuya hızlı girmeye çalışınca direkt olarak giriyordum, sorun çıkmıyordu. Oyuna giriş hızınıza dikkat edin.
Nasıl hızlı girebilirim, connect dedikten sonra kendisi bir bekleme haline alıyor bunu nasıl engelleyip daha hızlı giriş sağlayabilirim?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:57
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
[spoiler]
Alıntı yapılan: Cristian - 30.04.2020 17:47
Alıntı yapılan: Scealten - 30.04.2020 16:21
Nasıl hızlı girebilirim, connect dedikten sonra kendisi bir bekleme haline alıyor bunu nasıl engelleyip daha hızlı giriş sağlayabilirim?
[/spoiler]

SAMP Addon eklentisi kurarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Tahmini ayarlarım aşağıdaki gibidir, fakat siz bunu yüklerken GTA dosyanızı yedeklemeyi unutmayın. Çünkü bazen oyun dosyaları bozulabiliyor.
[spoiler=Addon Ayarı(!)][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik SDC GROUP
Köken Amerika
Popülerlik 25
hatayı verdiği zaman esc basıp oyunu alta al sampa bas tekrardan oyuna dön düzeliyor eğer FreezIn ENB kullanıyorsan tavsiye etmiyorum çok sıkıntı çıkartıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 01:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.01.2026 00:55
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 23
Hata gelmemesi için login panel gelene kadar *şifre giriş bittikten sonra karakter seçme gelene kadar* alta almamanı öneriyorum. Bende o problem ile karşılaşıyorum sürekli olarak..

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Sidelya - 01.05.2020 02:07
Hata gelmemesi için login panel gelene kadar *şifre giriş bittikten sonra karakter seçme gelene kadar* alta almamanı öneriyorum. Bende o problem ile karşılaşıyorum sürekli olarak..
Sunucuya connect dedikten sonra açılıyor connecting *sunucu ıpsi* 'den sonra hemen respond hatası alıyorum alta almam fayda etmiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0