E/S Kingpin Mafia Brims

Başlatan nimphelos, 29.03.2020 21:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2023 00:28
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 76
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Paul Weber Lv.4
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Öncelik ile merhabalar hepinize,IC olarak düşmanlığımızda olsa,belki bazılarımızın OOC olarak da vardır,olabilir.Benim görüşüm rollerinizin gerçekten güzel olduğu yönünde,düşmanın dandikse çatışmanın zevki çıkmaz mantığı ile hareket ediyorum her zaman,karakter ölümlerinin gerçekleştiğini görünce böyle bir yazı yazmak istedim.Bu zamana kadarki rollerinizi tekrardan belirterek söylüyorum güzeldi,umarım ileride daha güzel rollere tanık oluruz. Sevgiler,saygılar.  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:53
Köken Amerika
Popülerlik 80
Alıntı yapılan: yamanxx - 10.05.2020 00:17
Öncelik ile merhabalar hepinize,IC olarak düşmanlığımızda olsa,belki bazılarımızın OOC olarak da vardır,olabilir.Benim görüşüm rollerinizin gerçekten güzel olduğu yönünde,düşmanın dandikse çatışmanın zevki çıkmaz mantığı ile hareket ediyorum her zaman,karakter ölümlerinin gerçekleştiğini görünce böyle bir yazı yazmak istedim.Bu zamana kadarki rollerinizi tekrardan belirterek söylüyorum güzeldi,umarım ileride daha güzel rollere tanık oluruz. Sevgiler,saygılar.  :)

Tamamiyle katılıyorum,her ne kadar ic olarak düşman olsakta ooc olarak rollerinizi takip edip beğeniyorum. Herşey dilediğiniz gibi olsun.  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2026 19:44
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.04.2022 15:59
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.04.2024 19:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Arkadaşlar sizinle role girmek güzeldi, hepinize geri kalan rol hayatında başarılar diliyorum, tekrardan rollerde görüşmek üzere.  :o :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 21:57
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 53
Öncelikle selamlar, sizin ile yaptığım rollerden aşırı derecede zevk aldığım söylenebilirdi. IC olarak biraz soğuk davransanız da bu davranıştan dolayı role daha çok zevk kattığınızı söyleyebilirim. Rollerinizi aşırı derecede beğeniyordum, başarılı bir projeye adım attınız. Umarım tekrardan hep beraber rollere tanık oluruz.  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2024 00:48
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
adam günde iki saat anca rol yapabiliyor, geri kalanında paso açılan şikayetlere savunma yazmaktan haliyle gına gelmiştir. sunucuların pdden sonra ikinci bel kemiği olan ıdleyi bu kadar aktif tutmak ayrı başarı. umarım tekrar seni ve ekibini buralarda görürüz Can

Tariq Fowler Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Haiti
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
arkadaşlar övgüler için sağ olun ama taziyede değiliz. çoğunluğun ne olduğunu bilmediği gerçekçi ve mantıklı rolü yapıp ck olduk, kaliteyi yukarda tutmaya elbet devam ederiz.

en içten dileklerimle,
so fucking retarted.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: sofa king - 10.05.2020 00:27
arkadaşlar övgüler için sağ olun ama taziyede değiliz. çoğunluğun ne olduğunu bilmediği gerçekçi ve mantıklı rolü yapıp ck olduk, kaliteyi yukarda tutmaya elbet devam ederiz.

en içten dileklerimle,
so fucking retarted.
https://www.youtube.com/watch?v=GY1xLkvoeVk