Oluşum Yönetimi Ekip Başvuru Sonuçları - 02.04.2020

Başlatan Rosato the Dripper, 02.04.2020 04:29

« önceki - sonraki »
Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81

O L U Ş U M   Y Ö N E T İ M İ

Herkese merhaba.

Oluşum yönetimi ekip üyeliği başvuruları değerlendirildi ve sonuçlandı. Legal ve illegal rollerin gelişimi açısından yeterli sayıya ulaştık, yoğun ilginiz için teşekkürler. Burada yeni üyeleri açıklarken, bir de yeni sistemden bahsetmek istiyorum. Artık sunucudaki oluşumların konseptlerini, tanıtımlarını, ihtiyaçlarını daha kolay belirleyebilmek adına iletişimimizi neredeyse bire bir düzeye indirdik. Artık neredeyse her oluşum lideriyle bir yardımcı ekip üyemiz ilgilenecek. Peki nasıl işleyecek?

Yeni O.Y. ekip üyelerimizin de katılımıyla, oluşum yönetimini üç ana gruba ayırdık. Bunlar Trainer, Helper ve Mentor grupları.

Trainer
Vice konseptine ait bilgisi olmayan, oluşum konuları reddedilen oyuncularla iletişime geçip onlara konsept, kurallar, oluşumlarıyla rol planı ve tanıtım kalitesi açısından 7 gün boyunca bilgi ve eğitim verirler. DC üzerinden bireysel olarak görüşerek yakından yardımcı olurlar. Eğitim bitip oluşum konusu açıldıktan sonra, o oluşum bir Helper'a atanır. Her Trainer'a maksimum üç oluşum atanır.

Ekip sorumlusu: @Creon
Bu ekipteki üyeler: @Aureus  @tektabancafullşarjör  @GÖKDOĞAN @hasbelkader  @leftyguns @Mandalorian @breackner @tonyc   @ECE

Helper
Trainer üyesinin eğittiği oluşumdan sorumlu üyelerdir. Oluşumların rollerini denetlerler, liderleriyle DC üzerinden bireysel olarak görüşürler. Kendilerine atanan oluşumların IC-OOC her şeyini bilmek, ekip içi OOC sorunları çözmek, farklı oluşumlara karşı yapılan yanlışları düzeltmek gibi görevleri vardır. Ayrıca oluşuma yönetim olarak destek yapılmalıysa ekip sorumlusuna iletir. Her Helper'a maksimum iki oluşum atanır.

Ekip Sorumlusu: @dixsept
Bu ekipteki üyeler: @Feold  @nimphelos  @Fasci  @bigsexy  @Back @GunzforSale   @Us-eR

Mentor
Ekip sorumlusunun direktiflerini oluşum yetkililerine yaptırırlar. Örneğin X oluşumu son zamanlarda yaptıkları rollerde hatalar yapıyorsa, sunucu düzenini bozuyor veya konsept dışına çıkıyorsa, Mentorlar ekip sorumlusunun bilgisi dahilinde o oluşumu düzene sokmak zorundadır. Her Mentor'a minimum iki oluşum atanır.

Ekip sorumlusu: @cherry wine
Bu ekipteki üyeler: @Thorin, @Creon, @dixsept   @Mihawk

Bu sistemin yanı sıra yakın, çok yakın bir zamanda yeni ve düzenlenmiş oluşum kurallarının geleceğini, kimsenin mağdur veya suçlu olmayacağı bir sisteme yavaş yavaş geçtiğimizi belirtmek isterim.

Oluşum Yönetimi Ekipler Sorumlusu: @cherry wine   @Rosato

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.08.2022 21:45
Köken Rusya
Popülerlik 5
@Aureus  @tektabancafullşarjör  @GÖKDOĞAN @hasbelkader  @leftyguns @Mandalorian  @ECE @Feold  @nimphelos  @Fasci  @bigsexy  @Back  @Us-eR  arkadaşlarımıza da hoşgeldin diyorum.

Oluşumlarla ilgili yorumlarınız ve önerileriniz adına konu bir süre kilitsiz kalacaktır.  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.04.2022 00:45
Birlik Sivil
Köken BosnaHersek
Popülerlik 16
Herkese başarılar, Feold iyi bir tercih olmamış bence.

Ina Melusina Lv.31
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.08.2024 19:57
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.05.2024 18:19
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2024 16:17
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.12.2024 01:44
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2024 23:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Alıntı yapılan: Paige - 02.04.2020 05:08
Herkese başarılar, Feold iyi bir tercih olmamış bence.

Teşekkür ederim arkadaşlar. :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2024 18:36
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 95
Konu üzerinde flaming yapanlara uyarıları verildi, flaming yeri değil burası arkadaşlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 23
Allah mahçup etmesin, görev alan herkese başarılar dilerim.  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuya şuana kadar eklenmiş en gerekli sistem, meyvesini verir umarım  :-X

Cinsiyet —