Neler Daha İyi Olabilir?

Başlatan Manifesto, 18.05.2020 05:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bisiklet hızı düşürülmeli rancher ile 120 basıyorum bisiklet beni geçip gidiyor düzeltilebilir ise daha iyi olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik SDC GROUP
Köken Amerika
Popülerlik 25
araçla bir yere çarptığın zaman canın gitmesi lazım non-rp araç sürüşünü engelleyeceğini düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.10.2023 19:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 13
Lisa Black Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Trucker mesleğinde 4.seviyeden sonraki araç tır dan daha fazla para veriyor.Tırın parası çok düşük ve mesafe uzun kesinlikle zarar parası biraz daha artsa veya rota biraz daha kısalsa çok kişi rahat edecek,iyi geceler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 20:04
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 75
Corky Scott Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 02:39
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 45
Balıkçılık seviyesini arttırmak çok zor başarısız avlarda puan verse daha güzel olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Lütfen pet sistemi gelmesin ....

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: chicken - 22.06.2020 14:59
araçla bir yere çarptığın zaman canın gitmesi lazım non-rp araç sürüşünü engelleyeceğini düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.06.2026 01:52
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: Momentum - 18.05.2020 21:21
Alıntı yapılan: Rockefeller - 18.05.2020 18:50
Alıntı yapılan: spykanks - 18.05.2020 18:45

Öncelikle o beyaz dediğin yer bizde siyah,ya sende ya bende bir problem var :D

Diğeri konu ise resime tıklayınca direk o sayfaya geçmesi yerine yeni sekmede açılması daha kullanışlı bence.

Bende beyaz görünüyor, bilemedim.
Mesele resmin açılması değil. Resme tıklayıp farklı bir adrese gitmek.

Burası bende de beyaz. Beyaz bence hiç yakışmamış. Siyah daha iyiydi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Oyunu gerçek hayata yaklaştırmak istiyorsak artık gasp özelliğini açmamız lazım. IC suç sayılması gereken eylemleri OOC olarak cezalandırmamak lazım.. Güvenli bölge diye bir olay var mı gerçek hayatta? O bölgede bir suç işlediğimizde yukarıdan bir güç bizi hapse atıyor mu doğaüstü olarak? Hayır , polis peşimize düşüyor yakalanınca gerekli işlemler yapılıyor. O yuzden bu bolgelerde polis devrıyelerı arttırılabilir ve IC olarak , yani realistic, olarak bu bölgeleri daha güvenli hale getirebiliriz. Hepimizin kabul edeceği gibi herkes kafasını dağıtmak eğlenmek için oynuyor oyunları , bu da bir oyun beyler , lütfen bu Ic Ooc olayları karıştırmayalım boyle bir oyun oynuyorsak. Ceza mı yiyeceğim diye stres yapmaktan oyun zevkimiz kaçıyor. Emote sistemi de geliştirilmeli. Ele sopa vs silah alınca otomatik emote vermeli ve saldırmadan önce tekrardan emote gerek olmamalı , bu da oyun akışını bozuyor. Kim gerçek hayatta "sopayla saldırmaya baslıyorum" diyor? Değerli yönetim ekibi umarım bu kuralları gözden geçirir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 08:04
Birlik ROTHSTEIN
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.08.2026 22:56
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Arjantin
Popülerlik 5
Sürükleme gelsin artık ya.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 14:05
Birlik Vengadores MC
Köken Meksika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 02:43
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Dmitri - 26.06.2020 22:12
Oyunu gerçek hayata yaklaştırmak istiyorsak artık gasp özelliğini açmamız lazım. IC suç sayılması gereken eylemleri OOC olarak cezalandırmamak lazım.. Güvenli bölge diye bir olay var mı gerçek hayatta? O bölgede bir suç işlediğimizde yukarıdan bir güç bizi hapse atıyor mu doğaüstü olarak? Hayır , polis peşimize düşüyor yakalanınca gerekli işlemler yapılıyor. O yuzden bu bolgelerde polis devrıyelerı arttırılabilir ve IC olarak , yani realistic, olarak bu bölgeleri daha güvenli hale getirebiliriz. Hepimizin kabul edeceği gibi herkes kafasını dağıtmak eğlenmek için oynuyor oyunları , bu da bir oyun beyler , lütfen bu Ic Ooc olayları karıştırmayalım boyle bir oyun oynuyorsak. Ceza mı yiyeceğim diye stres yapmaktan oyun zevkimiz kaçıyor. Emote sistemi de geliştirilmeli. Ele sopa vs silah alınca otomatik emote vermeli ve saldırmadan önce tekrardan emote gerek olmamalı , bu da oyun akışını bozuyor. Kim gerçek hayatta "sopayla saldırmaya baslıyorum" diyor? Değerli yönetim ekibi umarım bu kuralları gözden geçirir.
+1