[02.04.2020 - Vito Guerra, Triss Gold, Natasha Pchyrski] Retarted RP, Türk Terim

Başlatan Rapid, 02.04.2020 15:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bende aynı kişilerden şikayetçiyim, geçen günlerdede aynı şekilde konuşuyorlardı bende bu durumdan rahatsız oluyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ek olarak; alakasız kişilerin ceza almasını talep ediyorum.

Kibo Mango Lv.3
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.03.2023 01:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
"Bana bir koca lazım" tabirinde Discord üzerinden müzik açarken kopyaladığım ve /teknebaliktut'u sanıp direkt chat'e gönderdiğim bir şeydir. Yani isteyerek olmamıştır. Zaten o sırada da oyundan çıkmışım utançtan her neyse. Natasha'ya da aynı şekilde "Lan" kelimesi için Türkçe terim olduğundan bahsettim. Arkadaşlar için pm kanalı yok. Sadece oyuncu şikayetleri bölümü var sanırım. (:

Kibo Mango Lv.3
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.03.2023 01:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Laan'ı Vito'a /pm den yazacaktım ve delledim sonrasında zaten yazdığım şeyi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 24
Alıntı yapılan: yennefer - 02.04.2020 18:17
"Bana bir koca lazım" tabirinde Discord üzerinden müzik açarken kopyaladığım ve /teknebaliktut'u sanıp direkt chat'e gönderdiğim bir şeydir. Yani isteyerek olmamıştır. Zaten o sırada da oyundan çıkmışım utançtan her neyse. Natasha'ya da aynı şekilde "Lan" kelimesi için Türkçe terim olduğundan bahsettim. Arkadaşlar için pm kanalı yok. Sadece oyuncu şikayetleri bölümü var sanırım. (:
Bu ilk yaptığınız bir şey değil, ne zaman balık tutmaya gelsek sizin bu anlamsız ve rol ile hiç bir alakası olmayan konuşmalarınızı görmek zorunda kalıyoruz, tekrar diyorum ki ben şikayet açma meraklısı değilim fakat siz bunu alışkanlık haline getirip bir sürü oyuncunun olduğu ortamda bu şekilde davranmayı kendinize hak olarak görüyorsunuz, şikayet açıp açmamak size değil bana kalmış, bunun için size soracak değilim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayet edeceğin bir şey kalmadıysa konu hakkında yorum yapma, admin kararı bekleyelim.

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
Vito Guerra, Triss Gold, Natasha Pchyrski karakterleri Retarted RP'den cezalandırılacak.