Kadın rollerinin verdiği hissiyat ve getirileri

Başlatan Adnan, 28.05.2020 15:27

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: depresifhadisler - 30.05.2020 19:22
ooc olarak acaba bu kız mı denilmesi..

[spoiler]Sana da dedim kankam.[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.05.2023 00:20
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: Rebel Son - 30.05.2020 19:56
Lütfen her kadın rolü yapana "Selam bebeyim" diye dalmayın artık. Balıkçı mesleğindeki durum ortada... Millet artık motorize olmuş hız teknesiyle dolaşıp balıkçı teknesinde balık tutan kadınların teknesine atlayıp tanışmaya çalışıyor. Korsan mısınız moruk? Salın biraz... Oturduğu kafede bir kadın gördüğünde gülümseyecek sosyal cesarete sahip olmayan insanların burada şehrin alfası gibi takılması cidden sinir bozucu ve çevremdeki kadın rolü yapan herkesi rahatsız ediyor. Sonra da konular açılıyor "Neden tüm kadın karakterler lezbiyen rolü yapıyor?" filan diye.  ;D Bu konuda bir kural güncellemesi gelmesi gerektiğini düşünüyorum artık çünkü kadın karakter yöneten iyi rolcülerin oyundan soğutulduğunu düşünmeye başladım artık.
Bizim delikanlılığımız SA:MP platformunda var, kafe de bulunan kadına kim gülümsesin? Biz de o cesaret yok o yüzden yapamadıklarımızı yaparak deneyimlemeye çalışıyoruz.Korsanlıktan tut, öpüşmesine, arabada sohbetine, sahil kenarı içmelerine kadar bağımlısıyız bu arada...
Selam bebeyim ben Karahan öpüşebiliriz? @Rebel Son

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.03.2023 17:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.03.2023 22:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.02.2022 21:09
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: copshop - 03.06.2020 11:59
Bizim delikanlılığımız SA:MP platformunda var, kafe de bulunan kadına kim gülümsesin? Biz de o cesaret yok o yüzden yapamadıklarımızı yaparak deneyimlemeye çalışıyoruz.Korsanlıktan tut, öpüşmesine, arabada sohbetine, sahil kenarı içmelerine kadar bağımlısıyız bu arada...
iyi hoşta bi kadına kalkıp "selam bebeğim" dersen (meraklısı değilse) çantayla vurduğu gibi seni yerle bir eder, bölgede kadını rahatsız ettiğin için oradaki kadınguardlar veya iylik severler gelip seni çeker kenara falan uzaklaştırır.

Şimdi çantayla vurma olayını da ciddiye alma, şöyle diyim rahatsız edersin kızı ve kız kaçar. Nasıl ki bi erkeğe kadın yaklaşıp "selam erkeğim" demiyorsa (derse oracıkta...) sende kadına öyle yaklaşırsan kadında kaçar yani.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.11.2025 17:05
Köken Meksika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: copshop - 03.06.2020 11:59
Alıntı yapılan: Rebel Son - 30.05.2020 19:56
Lütfen her kadın rolü yapana "Selam bebeyim" diye dalmayın artık. Balıkçı mesleğindeki durum ortada... Millet artık motorize olmuş hız teknesiyle dolaşıp balıkçı teknesinde balık tutan kadınların teknesine atlayıp tanışmaya çalışıyor. Korsan mısınız moruk? Salın biraz... Oturduğu kafede bir kadın gördüğünde gülümseyecek sosyal cesarete sahip olmayan insanların burada şehrin alfası gibi takılması cidden sinir bozucu ve çevremdeki kadın rolü yapan herkesi rahatsız ediyor. Sonra da konular açılıyor "Neden tüm kadın karakterler lezbiyen rolü yapıyor?" filan diye.  ;D Bu konuda bir kural güncellemesi gelmesi gerektiğini düşünüyorum artık çünkü kadın karakter yöneten iyi rolcülerin oyundan soğutulduğunu düşünmeye başladım artık.

Müsaitsen seni evine bırakmak isterim bebeyim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Biraz ağır olacak.
[spoiler]Kadın rollerinde (becerilmesini seven) seven ergen arkadaşlar/kardeşlerim.[/spoiler]
[spoiler]Kadın rollerini yapamayıp sadece hayatım, aşkım, sevgilim, boş yapma vs. kelimeler kullanılması ve terslemesi[/spoiler]
[spoiler]Erp rollerinde mastürbasyon çekmeyi seven dostlar da var maalesef[/spoiler]

bu kadar yeter iyi roller -forumlar

en iyi kadın rollerini yapan @Hill  aksini eden kördür ve topaldır

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.03.2023 17:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.03.2023 22:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.02.2022 21:09
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: EmreSensei - 07.06.2020 14:38
en iyi kadın rollerini yapan @Hill  aksini eden kördür ve topaldır
teşekkür ederim, yapıyoruz işte dilimiz / elimiz yettiğince :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
kadın rollerini fazla kaçırınca ağlıyorum..

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.05.2026 23:45
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.04.2026 20:48
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.05.2026 23:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: JSW - 28.05.2020 15:39
Bana kalırsa içinde yaşadığımız ülkeye (ooc) göre kadın rolü yapan kişiler olmasının yanı sıra gerçekten biraz daha detaylı düşünebilen ve rolünü gerçekten oyun içinde (İc) hangi ülkede, şehirde yaşıyorsak ona göre yönetenler de var. Çılgınlarca eğlenmek, partiler, havuzlar, lüks yaşam, güçlü bir erkek karakterle ilişki... Sanırım herkesin istediği bu. Homeless rolü yapan yada kasabada yaşayıp gerçekten kasaba hissi veren bir kadın göremedim.

[spoiler]şehirde altında Elegy, Banshee, Fcr-900 vs vs var ama tarlası var? Traktör sürüyor? :D
Anlatabiliyor muyum? [/spoiler]
Üstüne çoğu kadın rolü yapan "İlgi o*******" gibi takıldığı için ciddi rol yapan kişi sayısı kısıtlı. Karşılaştığım durumlardan ötürü kadınlarla rol yapmaktan soğudum ve kaçınıyorum.
[spoiler]Sonrası böyle.. @JSW

[/spoiler]

Lia Paz Lv.35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.04.2025 02:56
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 35
mouseu aşağı indirip etek altı yapıyosun kanka başka olayı yok