1- Hiçbir olay yokken bir kızla konuştuğum sırada sohpet sırasında çocuğa fare surat dedim /me yumruk atar emotesi vererek oturduğum sırada tekmeleyerek öldürdüler. " Retardet RP "

2- Araba alacam diye çağırdı yüzünde maske yokken sistemsel maske taktı. " NonRP "

3- Arkadaş rolümü batırdın diyor reklam ı arayarak araba almak istiyorum diye çağırmak yerine arabaya binip kafama tüfek dayasa istediği rolü yapabilirdi, kendi seçimi oldu aram dışında vuramadı.

4- Ateş ede ede arabayı bozdu sonra kaza rolü yap diyor, Ss te nerde olduğum gözüküyor burada bana kelime oyunu yapmasına lüzum yok.
https://i.hizliresim.com/xlG2kt.pngBen /rapor attım kimse bakmadı yüze yüze kıyıya kadar çıktım Ramiz Karaeski değilim kurşunların üstüne atlayayım. Biri sıkıyorsa kaçacaksın birde roleden kaçtın diyor çatışma rolümü olur canım benim :D
Ayrıca orada bana ortak nezaket falan yazmış ben yazma şikayet açabilirsin diye uyardım konuşmaya devam etti. Haybeye polemiğin alemi yok uyarmama rağmen devam ederse sesimiz çıkar.