20.06.2020 - Senseii - (OOC TICARET)

Başlatan Keeper, 20.06.2020 20:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Affınıza sığınarak şunu belirterek başlamak istiyorum. Şikayet edilen oyuncu benim birliğimde, olayın gerçek yüzünü görene kadar kendisini çok darladım ve sorular sordum fakat fotoğraflar ve yazışmalar ortaya çıkınca bunu anladım ki arkadaşı büyük bir hainlik yapmış. Bunun göz önüne alınarak şikayetin sonuçlandırılmasını istiyorum. Herkes arkadaş kurbanı olabiliyor, şikayette belirtildiği üzere zaten kendisi yazmamış ve satış olayına dair her hangi bir belge-kanıt yok. Gerekli yetkili ekibe sesleniyorum, bu istisnaların göz önünde bulundurulması hepimiz adına iyi olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: jawz - 20.06.2020 20:41
Affınıza sığınarak şunu belirterek başlamak istiyorum. Şikayet edilen oyuncu benim birliğimde, olayın gerçek yüzünü görene kadar kendisini çok darladım ve sorular sordum fakat fotoğraflar ve yazışmalar ortaya çıkınca bunu anladım ki arkadaşı büyük bir hainlik yapmış. Bunun göz önüne alınarak şikayetin sonuçlandırılmasını istiyorum. Herkes arkadaş kurbanı olabiliyor, şikayette belirtildiği üzere zaten kendisi yazmamış ve satış olayına dair her hangi bir belge-kanıt yok. Gerekli yetkili ekibe sesleniyorum, bu istisnaların göz önünde bulundurulması hepimiz adına iyi olur.

ne şahitsin ne şikayet edilensin, buna karışamazsın. Ben şikayetimi açmışım, hadi bakalım. Kendi aranızda anlaşıyorsunuz, niyetin o muydu? Falan falan. Neyse, Yetkili kararı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
ve ek olarak; bana şikayet açıp seni denemek amaçlı sordum diyen kişi şimdi neden arkadaşımda hesabımın şifresi vardı sen dahil herkese yazmış diyorsun?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2024 21:27
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.03.2022 22:19
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Keeper - 20.06.2020 20:53
ve ek olarak; bana şikayet açıp seni denemek amaçlı sordum diyen kişi şimdi neden arkadaşımda hesabımın şifresi vardı sen dahil herkese yazmış diyorsun?
Arkadaşım, yazdığımı oku istersen. Discord hesabım birinde olduğu için o yazdı sana "Ne kadar lazım" vesaire diye. Normalde ben sadece senin aradığının ssini alıp sağlamlaştırmak için 40 vp arıyormuşsun diye yazdım o kadar. Gerisi şahsıma ait değil. Daha fazla birşey yazmayacağım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Senseii - 21.06.2020 12:47
Alıntı yapılan: Keeper - 20.06.2020 20:53
Arkadaşım, yazdığımı oku istersen. Discord hesabım birinde olduğu için o yazdı sana "Ne kadar lazım" vesaire diye. Normalde ben sadece senin aradığının ssini alıp sağlamlaştırmak için 40 vp arıyormuşsun diye yazdım o kadar. Gerisi şahsıma ait değil. Daha fazla birşey yazmayacağım.
Yetkili kararı bekleniyor.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Şikayeti oluşturan şahıs banlandı, bilginize.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
istek üzerine ban atılmış kişi ban yedi diye şikayet düşmüyor bir ooc ticaret meselesi bulunuyor sıradan karşılıklı anlaşmazsızlık değil.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: mathias - 22.06.2020 20:34
istek üzerine ban atılmış kişi ban yedi diye şikayet düşmüyor bir ooc ticaret meselesi bulunuyor sıradan karşılıklı anlaşmazsızlık değil.
Zaten savunmamı yaptım, alakan olmayan konuya yorum yapmazsan sevinirim. Bilgi verdim sadece.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2023 18:03
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.11.2022 15:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2024 21:51