Trucker hakkında

Başlatan jagh3t, 28.07.2020 00:19

« önceki - sonraki »
Jaylen Parks Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.07.2024 00:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Trucker mesleği yaparken, yanlışlıkla bile "f" tuşuna bassak iptal oluyor ve başladığımız yere ışınlanıyoruz. Bir çok kez tam son checkpointe gelicekken yanlışlıkla f bastım ve iptal oldu. Direkt iptal olası yerine bir uyarı mesajı çıksa. -Evet'e basarsanız paranızı alamayacaksınız ve görev iptal olacak  -evet -hayır gibi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42
Bir çok kişi bunu gereksiz görecektir ama inan bana 925 tur yerine 1200 tur falan atmış olabilirdim eğer bu ar-ge'deki öneri sisteme işlenseydi. Sonuna kadar destek. 
(1200 abartı olmuş be. 970 falandır o)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2025 19:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.10.2023 11:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.10.2023 15:52
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.10.2023 20:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
D E S T E K L İ Y O R U M.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Mesleği eskisi gibi pek tercih etmem ama bir zamanlar canımı çok sıkan olaylardan birisiydi, başkalarınında başına gelmemesi adına destek.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
Çok can sıkıcı bir durum. D tuşuna basayım derken bir çok kez F tuşuna bastım. Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bence gereksiz arkadaşlar bunun için Developer'ı uğraştırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bunu yaşamamanız için harici klavyeye sahip olanlara ufak bir öneri verebilirim. F tuşunu çıkartın. ;D  DESTEKMELİYORUM.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.01.2023 22:55
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 31
Molly Horn Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Alıntı yapılan: Bunway - 29.07.2020 01:39
Bence gereksiz arkadaşlar bunun için Developer'ı uğraştırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bunu yaşamamanız için harici klavyeye sahip olanlara ufak bir öneri verebilirim. F tuşunu çıkartın. ;D  DESTEKMELİYORUM.

F tuşum takılı olmadığı halde aynısını ben de yaşıyordum. Developer'ın yorulacağı bir şey değil. Basit bir iş.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: volkster - 29.07.2020 01:59
Alıntı yapılan: Bunway - 29.07.2020 01:39

F tuşum takılı olmadığı halde aynısını ben de yaşıyordum. Developer'ın yorulacağı bir şey değil. Basit bir iş.
F çıkartma olayı işin espirisi... Sadece kendi fikrimi belirttim. Ayrıca saatlarce meslek kastım fakat sadece bir defa dediğiniz olayı yaşadım. Bence sonuç dikkatte bitiyor. Developer gerekli bulursa ekler. Uzatmıyorum daha.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Araçtan indikten sonra Truck'ın tekrardan kendi spawn bölgesinde spawnlanmaması yeni başlayan oyuncular veya toxic kitle tarafından aracın kişisel kullanımına yol açacaktır. O yüzden desteklemiyorum.

Jaylen Parks Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.07.2024 00:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: homohominilupus - 29.07.2020 11:47
Araçtan indikten sonra Truck'ın tekrardan kendi spawn bölgesinde spawnlanmaması yeni başlayan oyuncular veya toxic kitle tarafından aracın kişisel kullanımına yol açacaktır. O yüzden desteklemiyorum.
Zaten spawnlansın indiğimizde. Ama inmeden önce emin misin diye sorsun diyorum. Soruya evet derse spawnlansın. Hayır derse inemesin ve mesleğe devam etsin.