Brooklyn Nine Nine

Başlatan kinginthenorth, 30.07.2020 21:48

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
How i met your mother, friends tadında ama işin içine polisiye katan harika mizahı ve birbirinden kat kat iyi karakterleri bulunan sit com dizisi, bundan bir yıl önceye kadar kimse değerini bilmezdi ama Jake Peralta karakterinin harikalığı sayesinde gün geçtikçe ülkemizde de harika ün kazandı. Buradan görüp başlarsanız bu yaz bitmeden diziyi bitireceğinize eminim. Her bölümü yirmi dakika ve izlenmeye değer.

AlıntıBrooklyn Nine-Nine polisiye komedi tarzında bir Amerikan yapımı televizyon dizisidir. ABD'de Fox tarafından yayınlanmaktadır. Dizi New York Polisi'nin Brooklyn'deki kurgusal 99. Bölge Karakolu'ndaki dedektiflerinin ve yeni atanan polis şefinin başından geçen olayları konu alır. Dizi ilk defa 17 Eylül 2013 tarihine yayınlandı. 2013 yılında iki tane Altın Küre kazandı: komedi-müzikal alanında en iyi dizi ve en iyi oyuncu dalında dedektif rolüyle Andy Samberg. 6. sezondan itibaren NBC kanalına geçen dizi 7. sezon yayınlanmadan 8. sezonunun onayını almıştır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.01.2025 23:16
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 35
Uzun zaman önce, ilk bölümünü kısa bir parçasını izlemiştim, gayet sevmiştim, akıcılığı var.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42
trucker yaparken açıp izliyorum. aman diyim, robota bağlatıp 20k kastırır size bir günde o derece içine çekiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
On numara sitcomdur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Başlayınca bırakamıyorsun, gece izlemek ve ince espriler diziye ayrı bir hava katıyor, 6-7 kere izlemişimdir, 8.ye hazırlanıyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
İki gün önce dördüncü kez başladım, ikinci sezonun yarısı bitti.

Axel North Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 07:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19
Gördüğüm en garip şekilde kendine bağlayıp kahkaha efekti kullanmayan tek sit com.

John Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.12.2023 21:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 56
Alıntı yapılan: Xerois - 30.09.2020 00:27
Gördüğüm en garip şekilde kendine bağlayıp kahkaha efekti kullanmayan tek sit com.
Netflix'te ikide bir karşıma çıkması sonucu ortalama 8 saatlik ilk sezonu bir gecede 6 saatte(?) soluksuz bitirdiğim bir dizi. Mükemmel. 7 sezonu var fakat Netflix'te 5 sezonu bulunuyor, keşke gelse de sıkıntısız izleyebilsek  :P

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İkinciyi dönüyorum, departman kültürü vs. çok güzel aktarılmış. Önerimdir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.05.2024 21:29