Mermi Kovanlarının Kalkması

Başlatan metefetamin, 07.08.2020 02:47

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: Momentum - 07.08.2020 02:54
Parmak izinizden bulunma rolü yapılıyor, zaten her kovandan da sonuç çıkmıyor. Desteklemiyorum.
O zaman şu şekilde destekliyorum, sonuç çıkmama olasılığı büyük oranda arttırılabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 00:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.02.2025 06:07
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Silahı olan arkadaşlarımızın rahat rahat, korkusuzca silahına başvurabileceği anlamına geliyor bu ar-ge. Deadmatch'in önünü açıyor. Evet gerçekçi bir sistem değil ama oldukça yararlı bir sistem. Desteklemiyorum.  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Nawwie - 07.08.2020 03:41
Silahı olan arkadaşlarımızın rahat rahat, korkusuzca silahına başvurabileceği anlamına geliyor bu ar-ge. Deadmatch'in önünü açıyor. Evet gerçekçi bir sistem değil ama oldukça yararlı bir sistem. Desteklemiyorum.  :)
Gerçekçi olmayan bir sistemin Vice Roleplay'de ne işi var? DM yapan adam "mermi kovanım yere düşüyor polisler beni yakalar aman tanrım o yüzden sıkmamalıyım." diye düşünmüyor, bunu siz de biliyorsunuz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 00:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.02.2025 06:07
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: metefetamin - 07.08.2020 03:48
Gerçekçi olmayan bir sistemin Vice Roleplay'de ne işi var? DM yapan adam "mermi kovanım yere düşüyor polisler beni yakalar aman tanrım o yüzden sıkmamalıyım." diye düşünmüyor, bunu siz de biliyorsunuz.
Bana sorarsanız ben oyunu SAMP koşullarının izin verdiği kadarıyla en gerçekçi şekilde oynama taraftarıyım. Ama oyuncu kaynaklı bazı durumlar için böyle önlemler alınmış. Sadece DM yapan adam değil, silahı hakkıyla kullanan kişiler için de bir etken bu. Silah çekecek olan adam bu sistem sayesinde bir kez daha düşünüyor. İşini daha titiz yapıyor. Rollerin kalitesini arttırıyor. Karşı tarafa da rol paslıyor. Benim düşüncem böyle.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Nawwie - 07.08.2020 03:53
Alıntı yapılan: metefetamin - 07.08.2020 03:48
Bana sorarsanız ben oyunu SAMP koşullarının izin verdiği kadarıyla en gerçekçi şekilde oynama taraftarıyım. Ama oyuncu kaynaklı bazı durumlar için böyle önlemler alınmış. Sadece DM yapan adam değil, silahı hakkıyla kullanan kişiler için de bir etken bu. Silah çekecek olan adam bu sistem sayesinde bir kez daha düşünüyor. İşini daha titiz yapıyor. Rollerin kalitesini arttırıyor. Karşı tarafa da rol paslıyor. Benim düşüncem böyle.
Bu daha açıklayıcı olmuş fakat üzülerek size tekrardan katılmadığımı belirtmek istiyorum, düşüncelerin için teşekkür ederim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 13:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2022 02:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destek + Destek = Tam Destek

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Reich - 07.08.2020 02:54
Şuana kadar böyle düşünmemiştim. MANTIKLI DESTEKLİYORUM
Şöyle bir ekleme yapmak istiyorum, markete eldiven gelebilir ve eldiven olmadan mermiler yerden (kısa süre için) alınamaz olur. Yeni ateşlenmiş kovanın ne kadar sıcak olacağını tahmin ediyorsunuzdur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2025 19:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 23
Destekliyorum, mermi kovanları sadece VCPD işine yarıyor, onlarda toplasan 60 kişi zaten

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42

[/quote]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.01.2023 19:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: mhisky - 07.08.2020 16:30
Destekliyorum, mermi kovanları sadece VCPD işine yarıyor, onlarda toplasan 60 kişi zaten

Zaten sadece VCPD'nin işine yarasın diye yapılmış bir sistem. Nasıl bir beklentiniz var anlayamadım.