Genç yetenek Ressira | "On2"

Başlatan Myrtle, 07.08.2020 15:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Eveeet! Biliyorsunuzdur ki, Yeis Sensura ve Sehabe tarafından"On2" isminde genç müzisyenlere yönelik bir oluşum kuruldu.

Ressira'nın, Sehabeyle düeti olan henüz yeni yayınlanmış "12" isimli parçadan gideceğim, bu oluşumun ilk parçası için Sehabe, Ressira ismini seçti. İşte o parça  :-X

N'olmuş Bro? Ece Seçkin'e göndermelisinden sözleriyle dikkat çekti : ))  Beklentim senden yüksek Ressira. Geleceğin Ayben'i olarak gördüğüm biri.
https://www.youtube.com/watch?v=57FfBS0ClBE

...ve niceleri (İlk şarkıları):

https://www.youtube.com/watch?v=UVaaPXsKGeQ

https://www.youtube.com/watch?v=ZyEpWWo6fgA

Son olarak ingilizce Acepallası:

https://www.youtube.com/watch?v=b2byFuZLFMY

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.01.2023 19:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

yaz bunu bak değerlenecek

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Piyasaya yeni girmiş bir kişi hakkında bu kadar aşağılayıcı yorumlarda bulunmak sizin ayıbınız, sizin yerinize... :-[
Henüz "Plak" olarak ilk şarkısı çıktı ve ciddi ciddi gömmüşsünüz. Sizin şu anda dinlediğiniz bir çok kişinin de ilk parçalarına bakmanızı tavsiye ediyorum, eminim daha kötüdür.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Axel North Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 07:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19
Alıntı yapılan: woldia - 19.08.2020 16:36
tefo kardeşime katılıyorum, phonk dinlerim daha iyi

https://soundcloud.com/smkmne/illegal-drift

Alıntı yapılan: rathbloodhunter - 18.08.2020 23:50kanka cidden soruyorum böyle şeyleri isteye isteye mi dinliyosun :d

Cidden yeni insanları taşlamayı ne kadar seviyo'sunuz. Öncelikle sizlerin hangi şarkıları "isteyerek" dinlediğini merak ediyorum. Yazarsanız sevinirim. Arkadaş gayet iyi yani. Böyle yorumlar yapan kişilerin buraya atılan bir şarkıyı dinlediğini sanmıyorum. Özellikle Underground ve Bahtım kara şarkıları baya hoşuma gitti. Başarılı bence. :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 00:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.02.2025 06:07
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Sehabe yine bildiğimiz gibi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Herkesin müzik zevki farklı ve buna saygı duyarız en azından ben duyarım. Playlistimde Sehabe'den tut Azer Bülbül'e Neşet Ertaş'a Kahraman Deniz'e ve Can Bonomo' ya bile rastlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken saygı duymak olur.
Give respect, get respect.

Ve diğer arkadaşlar, müzik piyasasına yeni girmiş biri olabilir öncelerden bilinmeyen ona uzatılan eli tutarak kendini geliştirip herkesin sevgisini kazanmış bir sanatçı da olabilir Ressira ve daha birçok sanatçı. Tek yapmanız gereken tıpkı yeni açılan bir birlik olduğunda "başarılar" yazdığınız gibi "başarılar, kolay gelsin, kendini geliştirebilirsin." demek daha doğrusu olur ki doğru olduğunu düşündüğüm şey de budur. İster dinleyin veya dinlemeyin çöplemeye, kötülemeye bence gerek yok.

Saygı çerçevesinde tartışabiliriz bu konuyu, duyar kasmak vs değil doğru olduğuna inandığım şeyi iletiyorum böyle bir konu açıldığı için.

Son olarak, 2018 yılında Esenboğa Havalimanında staj yaptığım dönemde tanıştığım, sohbetine doyum olmayan iki insandır Sehabe ve Yeis Sensura. Denk gelebilirseniz tanışmayı ve sohbet etmeyi deneyin, sevmeseniz bile sempatiniz olacaktır.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: JSW - 22.08.2020 11:30
Herkesin müzik zevki farklı ve buna saygı duyarız en azından ben duyarım. Playlistimde Sehabe'den tut Azer Bülbül'e Neşet Ertaş'a Kahraman Deniz'e ve Can Bonomo' ya bile rastyalabilirsiniz. Tek yapmanız gereken saygı duymak olur.
Give respect, get respect.

Ve diğer arkadaşlar, müzik piyasasına yeni girmiş biri olabilir öncelerden bilinmeyen ona uzatılan eli tutarak kendini geliştirip herkesin sevgisini kazanmış bir sanatçı da olabilir Ressira ve daha birçok sanatçı. Tek yapmanız gereken tıpkı yeni açılan bir birlik olduğunda "başarılar" yazdığınız gibi "başarılar, kolay gelsin, kendini geliştirebilirsin." demek daha doğrusu olur ki doğru olduğunu düşündüğüm şey de budur. İster dinleyin veya dinlemeyin çöplemeye, kötülemeye bence gerek yok.

Saygı çerçevesinde tartışabiliriz bu konuyu, duyar kasmak vs değil doğru olduğuna inandığım şeyi iletiyorum böyle bir konu açıldığı için.

Son olarak, 2018 yılında Esenboğa Havalimanında staj yaptığım dönemde tanıştığım, sohbetine doyum olmayan iki insandır Sehabe ve Yeis Sensura. Denk gelebilirseniz tanışmayı ve sohbet etmeyi deneyin, sevmeseniz bile sempatiniz olacaktır.

Uzun ve açıklayıcı yorumun için teşekkürler  :-X

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5