Genç yetenek Ressira | "On2"

Başlatan Myrtle, 07.08.2020 15:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
hacı, müziği eleştirdim ve beğenmediğimi söyledim.

böyle bi açıklamaya gerek yoktu

bende phonk severim ama phonk dinlemeyi kimse sevmez kafa öldürdüğü için

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: woldia - 25.08.2020 01:51
hacı, müziği eleştirdim ve beğenmediğimi söyledim.

böyle bi açıklamaya gerek yoktu

bende phonk severim ama phonk dinlemeyi kimse sevmez kafa öldürdüğü için

Yok yok, o açıklama geneldi öyle Ressira'ya özel değil herkes istediğini dinlesin yahu ne karışayım ::)
Öyle anlaşıldıysa düzeltmiş olalım

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.10.2025 20:23
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 53
Merhabalar, Genç yetenek Ressira | "12" adlı konunun rahatsız eden konuşmalar ve  tartışma içerikli mesajları silinmiştir.

İyi forumlar.  :)

Axel North Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 07:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kadın rapçilere antipatim var, ooc ne kadar kız rapçi tanıdıysam çoğu sırf cinsiyeti sayesinde yükselmiş, pek bi' ahım şahım yeteneği olmayan kişiler oluyor. Çoğu birbirinin aynısı ya da influence aldıkları türk rapçilerin çakmaları. Ha pardon, bir de almancı özenti kız rapçiler de var. Abaza rap kitlesi yüzünden yükselmiş kişiler, bu kızın da pek bi' farkı yok. Bahtım Kara şarkısını ilk çıkardığı zamanlar keşfetmiştim, o günden beri aynı şeyi söylüyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: tekbaşınaordu - 26.08.2020 07:16
Kadın rapçilere antipatim var, ooc ne kadar kız rapçi tanıdıysam çoğu sırf cinsiyeti sayesinde yükselmiş, pek bi' ahım şahım yeteneği olmayan kişiler oluyor. Çoğu birbirinin aynısı ya da influence aldıkları türk rapçilerin çakmaları. Ha pardon, bir de almancı özenti kız rapçiler de var. Abaza rap kitlesi yüzünden yükselmiş kişiler, bu kızın da pek bi' farkı yok. Bahtım Kara şarkısını ilk çıkardığı zamanlar keşfetmiştim, o günden beri aynı şeyi söylüyorum.

Sanırım Kolera ile bu kızı karıştırmış olmalısın, Joker'in kız versiyonu gibi düşünüyorum aksine. Kalemi ucuz değil, yazdığı şeylerden anlayabilirsin. Cinsiyetini kullanarak yükselmiş olsa savunduğu bir davası olmazdı. Keza yükselmiş bir isim de değil. Sehabe olmasa adını duyacağımızı sanmıyorum, duysaydık bile bir, iki yıl sonra : )

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Xerois - 26.08.2020 00:20

Bu arada klibi de çok beğendim ben, sade ve güzel hatta aşırı güzel... Benden önce atmışsın. Teşekkürler.

Sehabe: Bende bir umut var ondan çabam.
Sehabe: Şu anda içimde ne umut var ne kin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Myrtle - 26.08.2020 10:50
Alıntı yapılan: tekbaşınaordu - 26.08.2020 07:16

Sanırım Kolera ile bu kızı karıştırmış olmalısın, Joker'in kız versiyonu gibi düşünüyorum aksine. Kalemi ucuz değil, yazdığı şeylerden anlayabilirsin. Cinsiyetini kullanarak yükselmiş olsa savunduğu bir davası olmazdı. Keza yükselmiş bir isim de değil. Sehabe olmasa adını duyacağımızı sanmıyorum, duysaydık bile bir, iki yıl sonra : )

Joker övdüğüne göre tartışacak bir şey kalmadı