İşyeri Müziği Sistemi Düzeltilmeli.

Başlatan the batuhan batrix, 16.08.2020 19:34

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 17:27
Birlik Valachi
Köken Iskocya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:21
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.09.2026 23:53
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 18
Hepinize merhaba dostlarım. Benim daha önce güreş(WSR), şimdi dövüş(VFC) şirketim var ve Rodeo'daki arenamda şovlar yapıyorum-yapacağım. Fakat şöyle bir sorunum var. Şovlar sırasında dövüşçülerin girişleri için müzik açmam gerekiyor. Bunları daha önce boombox ile yaptım fakat arena büyük olduğu için açılan müzik her yerde duyulmuyor. Örnek vermem gerekirse ringin yanında açtığım müzik, entrance yani dövüşçünün giriş yaptığı bölümde çok az duyuluyor yani boombox'un mesafesi bunun için oldukça az. Ve aynı zamanda yaptığım şov sırasında televizyon yayınını kendim yapıyorum, bunun için spiker noktasında oturmam gerekiyor rolsel olarak. Fakat ben şov sırasında müziği açmak için ringin yanında eğilerek durmak zorunda kalıyorum ve bu eğlencemi biraz bozuyor açıkçası.

/isyeri yazdığımızda Müzik Değiştir yazısını görüyoruz. Tıklıyorum, açacağım müziğin linkini ekliyorum fakat herhangi bir müzik çalmıyor. Hem yapılan rollerin düzeni ve açılan müziğin mekanın tamamında en net şekilde yayılması için bu sistemin fixlenmesini(düzeltilmesini) sizlerden rica ediyorum, iyi günler diliyorum  :-X

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42
WSR güzeldi. Darius diye bi kel vardı onu izlemeyi severdim. Destekliyorum, iyi işler çıkacağı belli.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2022 22:25
Birlik Sivil
Köken Danimarka
Popülerlik 5
Hiç işyerimiz olmadığı için bilmiyordum ama destek. :) :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2024 20:21
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Bu sistem aslında çalışıyor ancak şarkıyı değiştiremiyorsunuz, mekana insanlar girdikten sonra şarkıyı değiştirmeniz imkansız oluyor, değiştirseniz dahi insanlar ilk mekana girdiği andaki müziği dinliyor. Bu düzeltilirse sistem on numara olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Hopswell - 17.08.2020 12:19
Bu sistem aslında çalışıyor ancak şarkıyı değiştiremiyorsunuz, mekana insanlar girdikten sonra şarkıyı değiştirmeniz imkansız oluyor, değiştirseniz dahi insanlar ilk mekana girdiği andaki müziği dinliyor. Bu düzeltilirse sistem on numara olur.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
gerçekten düzeltilmesi gereken sorunlardan birisi

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:09
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65