Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan shyprod., 04.09.2020 22:46
Alıntı yapılan: Mounted - 05.09.2020 02:44Dostum birlik liderlerimizden olan Denver'e saldırmışsınız tabii ki karşılık vereceğiz :D Vermeyelim mi? Bunun dahasıda var sadece bunu yaptığınız için gelmedik aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız ortada zaten. DM falan yok durduk yere gelip bir anda sıkmışız gibi algı yaratma lütfen.
Alıntı yapılan: Cross - 05.09.2020 23:37Defalarca karakterimin aylarını verdiği El Corona'yı girip dövmeye çalıştınız, RK değildim. Bunu defalarca yapmanız ve diğer üyelerime de yapmanız işin cabası, günler önce brawl atmıştık evet fakat ondan sonra karşılık vermedim. Bir kaç gün sonra tek tutup dövmeye çalıştıktan sonra karakterimin sinirlenip seni kaçırması çok normal. Ortada DM gibi bir ihlal göremiyorum. Karakterlerimiz kanlı bıçaklıydı ::)İyi forumlar. Savunmam bu kadar.
Alıntı yapılan: shyprod. - 06.09.2020 12:42birlik liderimi dövmüşler hemen silahlanalım büyük bir çete savaşı başlatalım sağı solu dağıtalım mermi atalım kan dökelim çünkü yumruk attılar ona ??? ??? ???
Alıntı yapılan: oneword - 05.09.2020 21:24Alıntı yapılan: Mounted - 05.09.2020 02:44Dostum birlik liderlerimizden olan Denver'e saldırmışsınız tabii ki karşılık vereceğiz :D Vermeyelim mi? Bunun dahasıda var sadece bunu yaptığınız için gelmedik aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız ortada zaten. DM falan yok durduk yere gelip bir anda sıkmışız gibi algı yaratma lütfen.Arkadaşlar, "aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız da var zaten" demeniz cidden sağlıklı değil. Birlik üyelerinin ve birlik üyelerimin münakaşası sonucu düşmanlık veya o tarz bir şey olamaz zaten. Burayı diğer roleplay platformlarıyla karıştırıyorsun. Birisi gelip sana yolda küfür etti diye veya yumruklu kavga oldu diye çeteler arası büyük savaşlar başlatmanızın neresi realistik? Bunu bi kafanızdan geçirmenizi istiyorum belki anladığım dilden konuşan birileri vardır aranızda. Düşmanlık falan bulunmuyor, ayriyetten kanıtlarınız da yok zaten. O YÜZDEN konu tartışmaya kapalı. Eğer çok düşmanlık edinmek istiyorsanız saçma sapan farklı platformlarda "/do" kanalından düşmanlık izni alıp TEAM DEATHMATCH hesabı takılırsınız, öptüm