Shotgun ile drive-by

Başlatan phobia, 05.09.2020 13:58

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 22:01
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 40
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 22:02
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 5
Ortalıkta dmcilerin çok olduğunu düşünerek bu durumun her şeyini çıkaracaklarını düşündüğüm için desteklemiyorum

Joey Belluni Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.10.2023 18:27
Birlik Cordizelli
Köken Ermenistan
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2023 00:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum, boş konuşmak yerine düzgün bir şekilde fikir belirtilmeli. Shotgun gündelik hayatta çoğu yerde bu şekilde kullanılıyor. O kadar ağır bir silah değil

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Emrann - 06.09.2020 13:25
salonu da balkona katak mı  :(
dosdum araba ile yanlargen sıkarsın ıste ısıne gelır hızlı ve ofkelı de vardı daha çok isine gelir

Odell Lamont Lv.27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Deathmatch severler var diye bu ar-ge konusunu desteklememek yerine "silahların kaldırılması" konusunda geliştirme önerisi açılabilir.

Destekliyor ve artırıyorum, mümkünse 9mm pistol ile de drive-by yapılabilsin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2025 02:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2025 15:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Fabrodo - 06.09.2020 18:38
Alıntı yapılan: Emrann - 06.09.2020 13:25
salonu da balkona katak mı  :(
dosdum araba ile yanlargen sıkarsın ıste ısıne gelır hızlı ve ofkelı de vardı daha çok isine gelir
dosdum böyle düsnememisidim hizli ve ofgeli de var sa tammdir o zmna

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: phobia - 05.09.2020 13:58
Sunucuya eklenmesini istediğim mevzu Shotgun ile Drive By atılması, tamamen samp fiziklerine ve gerçeğe uygun.
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
Fikir ve görüşlere açık bir konu.
Burdaki görüntüde drive-by sırasında tek elle shotgun'ı tuttuğumuzu görebiliyoruz, bir pompalı tüfeğin sekmesi oldukça fazla olduğu için tek elle tutmak pek mantıklı gelmedi.
Alıntı yapılan: Lozarus - 05.09.2020 14:06
Destekliyorum.  :)

[spoiler][/spoiler]
Fakat bu görüntüyü görünce biraz mantıklı gelmeye başladı, ama yine de desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2022 22:25
Birlik Sivil
Köken Danimarka
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: esestranger - 06.09.2020 18:50
Deathmatch severler var diye bu ar-ge konusunu desteklememek yerine "silahların kaldırılması" konusunda geliştirme önerisi açılabilir.

Destekliyor ve artırıyorum, mümkünse 9mm pistol ile de drive-by yapılabilsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Görüntüler mantıklı fakat hızlı giden bir araçla elindeki silah büyük olduğu tüfek veya pompalı kategorisine girdiği zaman ateş açtığın da yaşayacağın sekme araçtan düşmene bile yetiyor böyle bir silahın drive by'a açılması dm ci ve hilecilerin ekmeğine bal kaymak sürmek gibi bir şey olur büyük silahlarla drive by atılacaksa bile sadece arka koltuklar dan veya çift kapısı olan araçlarla atılabilir onun dışında hile işine çözüm gelirse belki bu arge'yi destekleyebilirim ama şuanlık oyumu desteklememekten yana kullanacağım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Father - 08.09.2020 00:25
Görüntüler mantıklı fakat hızlı giden bir araçla elindeki silah büyük olduğu tüfek veya pompalı kategorisine girdiği zaman ateş açtığın da yaşayacağın sekme araçtan düşmene bile yetiyor böyle bir silahın drive by'a açılması dm ci ve hilecilerin ekmeğine bal kaymak sürmek gibi bir şey olur büyük silahlarla drive by atılacaksa bile sadece arka koltuklar dan veya çift kapısı olan araçlarla atılabilir onun dışında hile işine çözüm gelirse belki bu arge'yi destekleyebilirim ama şuanlık oyumu desteklememekten yana kullanacağım.

,Keşke daha küçük yazsaydın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
[spoiler]
Alıntı yapılan: phobia - 08.09.2020 14:44
Alıntı yapılan: Father - 08.09.2020 00:25

,Keşke daha küçük yazsaydın.
Sende, bunu deneyebilirdin.[/spoiler]

Gereksizlikten başka bir şey değil. Eklenmemesi daha iyi, illegal karakterler nc atıp legal karaktere geçse bile evinde arabasında mutlaka bir Shotgun, Uzi vs bulunuyor. Gerek yok.