RİZESPOR - FENERBAHÇE MAÇI

Başlatan Bugu, 11.09.2020 19:25

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sosanın büyük topçuluk bir şeyi yok bence. Keşke Thiam oyundan alınmasaydı, fenerli olarak söylüyorum penaltı pek penaltı gibi değildi. Fenerbahçede tek tük değişiklerle şampiyonluğa gidecek kadro kurulabilir bence. Stoper şart, çok geriye kaçtılar çok açık veriyoruz. Bir forvet bir sağlam stopere bu iş çözülür gibi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.05.2024 21:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: kinginthenorth - 11.09.2020 22:05
Sosanın büyük topçuluk bir şeyi yok bence. Keşke Thiam oyundan alınmasaydı, fenerli olarak söylüyorum penaltı pek penaltı gibi değildi. Fenerbahçede tek tük değişiklerle şampiyonluğa gidecek kadro kurulabilir bence. Stoper şart, çok geriye kaçtılar çok açık veriyoruz. Bir forvet bir sağlam stopere bu iş çözülür gibi.
Bugün çok ileride yakalandık. Thiam ve Ferdi'nin oyundan alınması bana kalırsa tamamen saçmalıktı. Valencia bugün sadece penaltı kazandırdı, Ozan ve Sosa değişikliği yerindeydi. Bana kalırsa penaltıda bir yanlışlık yok, pozisyonun görünmeyen kısmı var ki eğer herhangi bir şey olsaydı hakem VAR'a gidip incelerdi. Bu sezon bir stoper transferiyle şampiyonluğa oynayabiliriz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Penaltılar net, oyun iyi. Kudurmaya devam ;)

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2025 02:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2025 15:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
boştan boştan goller ne demek, tanrının eli de olsa skora aynı şekilde yansıyo kardeşim. bugün barça da senin boş dediğin gollerden atıyor bayern de, futbol bu. etiket fenerbahçe olunca bi laf atıyonuz direkt he

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Emrann - 11.09.2020 22:28
boştan boştan goller ne demek, tanrının eli de olsa skora aynı şekilde yansıyo kardeşim. bugün barça da senin boş dediğin gollerden atıyor bayern de, futbol bu. etiket fenerbahçe olunca bi laf atıyonuz direkt he
sen gerçekten bir fenerli olarak iyi oynadığınız düşünüp, hak ettiğiniz golleri attığını düşünüyorsan diyebileceğim bir şey yok emran. bu futbol görüşünde devam edebilirsin. sene sonunda taraftarların üzerine atlayan, beyefendi ali koç istifa diye bağırmayın da.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.09.2024 04:30
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 30.04.2023 23:08
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: depresifhadisler - 11.09.2020 22:31
Alıntı yapılan: Emrann - 11.09.2020 22:28
sen gerçekten bir fenerli olarak iyi oynadığınız düşünüp, hak ettiğiniz golleri attığını düşünüyorsan diyebileceğim bir şey yok emran. bu futbol görüşünde devam edebilirsin. sene sonunda taraftarların üzerine atlayan, beyefendi ali koç istifa diye bağırmayın da.
Ağzına sağlık be!

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2025 02:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2025 15:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Hiçbir takım her kazandığı maçı iyi oynayarak kazanmaz. İyi oynadığımızı düşünmüyorum, maçı izlerken de kendimden geçtim zaten, başkanlarla işim yok. Son dediğin şeye gelirsek haklısın. Keşke mafya olsaydı takımın başında, orası öyle pişman olmadık değil ama bu takım için cebinden para sayan adama da istifa diyecek halimiz yok. Ömrümüz uzun ve derdimiz Fenerbahçe, değişken şeyler değil. Takıma olan kinini anlayabiliyorum ve kendi kendine hazmetmeni umuyorum kardeşim, fileler sarsıldıkça ağlamaya devam edebilirsin. İstifa diye bağıran kitlenin dönekliğini de tüm Fenerbahçe taraftarına mâl etme. Sen hangi takımlısın, ıqless taraftarların açıkları yüzünden koca bir kulübe laf atan adam hangi takımlı onu merak ettim.