Tümseklerin Çoğaltılması

Başlatan Ihsan, 01.10.2020 17:56

« önceki - sonraki »
Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Selam, sunucuda tümseklerin çoğaltılması gerektiğini düşünüyorum, bir sürü spor arabaya sahip oyuncular var ve hep non-rp driving yaparak kazalara sebep oluyorlar, bunu için kalabalık yerlerde: İdlegas, El Corona, Market caddesinden Santa Maria Otoyoluna giren bölgelere vs. tümsek eklenebilir. Tümsekler biraz daha etkili olmalı (little italy'deki kaldırım gibi hızlı gelince çok fazla hasar vermesi).

Görüşlerinizi beliyorum, iyi günler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum sunucu içerisinde carmageddon oynuyor gibi araba sürenler var ters şeritte gitdiği sırada çarpınca /b kanalı üzerinden allah belanı versin tamir ver gibi konuşan tipler de var düzgün şekilde araç sürmeleri gerekiyor.

John Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.12.2023 21:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 56
Sorun çözücü gibi dursa da çoğu zaman da daha fazla sorunu getirir. O tümsekten, Idlewood gibi dar bir yerde girdiğini düşün yüksek hızda. Aracın sağa sola bir yere gidecek dümdüz yoluna devam etmen çok olanaksız. Ki o bölgede kaldırımda duran kişiler çok rol gereği olan onlara olacak(Zaten Kingpin çok çekiyor bundan, hep eziliyorlar köşelerde.) Bu yüzden işin kötü kısmından bakarak desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2025 02:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
DESTEKLİYORUM. Ve şöyle bişey var mesela Vice Mall yolundaki tümsekler hiçbir işe yaramıyor biraz etkili olması lazım.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.02.2024 02:47
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2022 20:37
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: CaptainKebab - 01.10.2020 20:26
Sorun çözücü gibi dursa da çoğu zaman da daha fazla sorunu getirir. O tümsekten, Idlewood gibi dar bir yerde girdiğini düşün yüksek hızda. Aracın sağa sola bir yere gidecek dümdüz yoluna devam etmen çok olanaksız. Ki o bölgede kaldırımda duran kişiler çok rol gereği olan onlara olacak(Zaten Kingpin çok çekiyor bundan, hep eziliyorlar köşelerde.) Bu yüzden işin kötü kısmından bakarak desteklemiyorum.

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Moonia - 21.10.2020 17:06
Alıntı yapılan: CaptainKebab - 01.10.2020 20:26

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.01.2023 22:55
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 31
Molly Horn Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Desteklemiyorum, ehliyet alınması zorlaşırsa daha iyi olur. Veya istenilen bölgelere hız radarı ile otomatik ceza yazılabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: volkster - 22.10.2020 17:45
Desteklemiyorum, ehliyet alınması zorlaşırsa daha iyi olur. Veya istenilen bölgelere hız radarı ile otomatik ceza yazılabilir.
Samp oynuyoruz ehliyet konusunu biraz abartmıyormusun?

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 20:27
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Şehir düzenlemeleri ara ara yapılıyor zaten.