Dragunov Organization

Başlatan Asilberkk, 03.10.2020 14:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Dragunov Organizasyon özür videosu karşınızda. Yapılan ihlallerin, kötü rollerin ve yüz kızartıcı olayların sonu gelmesi dileği ile yakında tekrar karşınızda olacağız.
https://www.youtube.com/watch?v=8bgTbJXdtiA

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 03:18
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 5
@somebody Burak kardeşim, selamlar. Fikirlerimizi önemsediğiniz için size güzel bir şekilde açıklamamızı yaptık. Platform içerisinde üstün burun veya dik kafalık olarak görünmesin, yaptığın roller ve gerçekçilik bakımından düzeltmenize yardımcı olabiliriz. Saygın olarak yaklaştığın için bizde sana en iyi arkadaşlığımızı yaptık, çabaladık ve belirttik. Yeni ekip ve yeni yüz Dragunov birliği ile görüşmek dileğiyle. Güzel bir yeni sayfalarla başarılarınızı arttıracağınızı biliriz, güzel bir motivasyon açıklaması ile iyi forumlar diliyorum.

Zetnikov'da ki kardeşlerimden bol bol selamlarla, iyi rolleriniz daim olsun. Bol bol başarılar.  :vice: :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: MoressaTheGreat - 16.02.2021 05:15
@somebody Burak kardeşim, selamlar. Fikirlerimizi önemsediğiniz için size güzel bir şekilde açıklamamızı yaptık. Platform içerisinde üstün burun veya dik kafalık olarak görünmesin, yaptığın roller ve gerçekçilik bakımından düzeltmenize yardımcı olabiliriz. Saygın olarak yaklaştığın için bizde sana en iyi arkadaşlığımızı yaptık, çabaladık ve belirttik. Yeni ekip ve yeni yüz Dragunov birliği ile görüşmek dileğiyle. Güzel bir yeni sayfalarla başarılarınızı arttıracağınızı biliriz, güzel bir motivasyon açıklaması ile iyi forumlar diliyorum.

Zetnikov'da ki kardeşlerimden bol bol selamlarla, iyi rolleriniz daim olsun. Bol bol başarılar.  :vice: :sampanya:

Değerli yorumun için teşekkür ederim, umarım her şey umduğumuz gibi gider ve saygı değer bir birlik olabiliriz.  :vice:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:16
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 03:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: somebody - 16.02.2021 04:15
Dragunov Organizasyon özür videosu karşınızda. Yapılan ihlallerin, kötü rollerin ve yüz kızartıcı olayların sonu gelmesi dileği ile yakında tekrar karşınızda olacağız.

Platformda her yeni bir gün yeni bir kültür, yeni bir oluşum görmek güzel fakat bazen bu oluşumlar arasında çıkan tatsızlıklar büyüyüp suistimale dönüşüyor, özür dilemek de affetmek de en büyük erdemliktir. Umarım bir başka durumla karşı karşıya kalmazsınız, başarılar diliyorum.  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: AllMighty - 16.02.2021 08:06
Alıntı yapılan: somebody - 16.02.2021 04:15

Platformda her yeni bir gün yeni bir kültür, yeni bir oluşum görmek güzel fakat bazen bu oluşumlar arasında çıkan tatsızlıklar büyüyüp suistimale dönüşüyor, özür dilemek de affetmek de en büyük erdemliktir. Umarım bir başka durumla karşı karşıya kalmazsınız, başarılar diliyorum.  :sampanya:

Değerli yorumun için Dragunov olarak teşekkür ediyoruz, uyarılarınız ve önerileriniz bizim rol rotamızı daha geniş alanlara taşıyor.  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yeni yapılanmayı merakla bekliyorum, umarım eski DM'ci, kendini şehrin sahibi sanan YRB'lerden kurtulmuşsunuzdur.  :vice:
Umarım eskisinden daha iyi bir şekilde devam edeceksiniz, rollerde görüşmek dileğiyle. :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 14:45
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 64
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.12.2025 22:56
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 03:10
Birlik Sivil
Köken Hindistan
Popülerlik 5
Yeniden doğuyorsunuz kardeşlerim, her konuda yanınızdayım. Başarılar dilerim.
Videoda bulunan ZETNIKOV adına kurduğum cümleleri kimse yanlış anlamasın, kardeşlerimi yakından tanıyorum. Benim sözlerime değer verirler. Kendilerinin ve birliklerinin geleceği için bu şekilde konuştum. Rollerde görüşmek üzere.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2026 01:09
Köken Amerika
Popülerlik 39
Joe Gallo Lv.33
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.11.2025 23:49
Birlik Cordizelli
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Videoda da söylediğiniz gibi, umarım daha iyi rollere yelken açarsınız dostlar. Çatlakları kapattığınızı düşünerek başarılar diliyorum :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Selam arkadaşlar, birlikte ki çürük elmaları temizlemiş bulunmaktayız. Şimdi alım zamanı, birliğe gelmek isteyen arkadaşlar için başvuru formunu koyuyorum. Başvuru formunu dikkatlice doldurun, doğru cevap verin ve gereksiz yere kullanmamaya çalışın. Birlik için onaylandığınız zaman size discord üzerinden etkileşime geçilecektir, discord'unuzu bana herkes mesaj atabilir seçeneğinde tutmaya gayret gösterin.  :vays: :nays: :sampanya: :vice: :o

BAŞVURU FORMU:
https://forms.gle/W31TiBxSKpkJStSL6