Yeni kumar çeşidi: Rulet sistemi

Başlatan YoungPadawan, 09.10.2020 10:30

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.02.2022 16:57
Köken Almanya
Popülerlik 33
Merhabalar, kumarın sadece /zar cift üzerinden gitmesi bir süre sonra sıkıyor ve çeşitlilik sağlanamıyor.
Bu yüzden /ruletcevir ve ya /rulet sistemi getirilebilirse daha iyi olur. Rulet masası birden fazla oyunu üzerinde barındırıyor ve oynaması daha keyifli.
Sistemin işleyişi:/ruletcevir yazdığımızda 0 ila 36 arasında rastgele bir sayı gelebilir.(Renk bulundurmasına gerek yok, masada renkleri görebiliriz.)

Mikasa Pearl Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 24
destekliyorum gelmeli, 0-36 arasında rasgele sayı seçecek bir sistem kolay olmalı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Nate Ravell Lv.24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 00:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 39
Sam Mahieu Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.01.2026 02:56
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 5
desteklemiyorum, bir kumar oyunu sistem ile asla ama asla yapılmamalı. sadece gerekirse rol ile yapılmalı, bu tarz roller sisteme dönüştüğünde başka sunuculardan ne gibi şeylere dönüştüğünü biliyoruz.  ::)

Mikasa Pearl Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 24
Alıntı yapılan: Stairway - 09.10.2020 16:14
desteklemiyorum, bir kumar oyunu sistem ile asla ama asla yapılmamalı. sadece gerekirse rol ile yapılmalı, bu tarz roller sisteme dönüştüğünde başka sunuculardan ne gibi şeylere dönüştüğünü biliyoruz.  ::)
Şu anki sistemle 0 ile 36 arasında bir rasgele bir sayı nasıl başka bir şekilde çıkatabilirsin? Zar sistemiyle yapıldığında hepsi altı gelecek şekilde 3 çift zar attık 36 oldu tamam, peki ya bütün zarlar 1 gelse bile, gelecek minimum sayı 6'dır.
Aynısı iskambil kağıtları için de geçersi. Black jack oyununda çift zarla minimum iki geliyor, ama AS gelme durumu olmuyor. Üstüne 6-6 gelince çift zar 12 ediyor ve bu black jack oyununda olmayan bir sayı.

Nate Ravell Lv.24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 00:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 39
Sam Mahieu Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.01.2026 02:56
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: japontuyu - 09.10.2020 16:39
Şu anki sistemle 0 ile 36 arasında bir rasgele bir sayı nasıl başka bir şekilde çıkatabilirsin? Zar sistemiyle yapıldığında hepsi altı gelecek şekilde 3 çift zar attık 36 oldu tamam, peki ya bütün zarlar 1 gelse bile, gelecek minimum sayı 6'dır.
Aynısı iskambil kağıtları için de geçersi. Black jack oyununda çift zarla minimum iki geliyor, ama AS gelme durumu olmuyor. Üstüne 6-6 gelince çift zar 12 ediyor ve bu black jack oyununda olmayan bir sayı.
tamam tamam, yanlış okumuşum. sağ ol geri dönüş için.  :-*

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 08:28
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.02.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.01.2026 23:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
destekliyorum, kart sistemi içinde bir arge açmıştım fakat geri dönüş olmadı :)

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.02.2022 16:57
Köken Almanya
Popülerlik 33
Evet, yanlış okumuşsun biraz.
Benimde tamamiyle amacım rolünü yaptırmak.Yani bir kurpiyer rulet masasında 6 kişiyle o oyunu oynattığı zaman daha keyifli olacaktır sadece her şeye /zar cift kullanmak yerine rulete yöneldiğinde.
Aynı şeyi düşünüyoruz, sistem yerine rol.Tabii ki o rolü sağlayacak bir sistem lazım. Zar sistemi gibi 0-36 rastgele gelecek sadece ^^

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Desteklemiyorum, kumar sisteminin zar üzerinde kalması ve rolün ön planda olması sunucu içinde çoğu oyuncu içinde iyi.

Mikasa Pearl Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 24
Alıntı yapılan: Kemvls - 10.10.2020 00:11
Desteklemiyorum, kumar sisteminin zar üzerinde kalması ve rolün ön planda olması sunucu içinde çoğu oyuncu içinde iyi.
Keşke konuyu yanlış anlamasaydın,  istenilen şey 0 ile 36 sayıları arasında rasgele numara verecek bir sistem. Her şey rol ile olmaya devam edecek. Başka bir sistem eklenmiyor.