Vice Social "Story/Hikaye" Geliştirmesi

Başlatan ScanS, 15.10.2020 09:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Öncelikle herkese merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Uzun süreli ViceSocial kullanıcısıyım ve neredeyse her gün Günaydın/İyi Geceler postları görmekten sıkıldığımı söyleyebilirim. Kendi görüşümü bildirmek isterim; ViceSocial'a Vice City'nin İnstagram'ı, Facebook'u diyebiliriz. Bahsettiğim uygulamarda şu anda olan Story/Hikaye özelliği bulunuyor. ViceSocial'a bahsettiğim gibi bir güncelleme gelirse, her şey daha güzel olabilir diye düşünüyorum.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, destek yorumlarınızı konu altına bekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
destekliyorum onun yanında video paylaşma özelliği de gelmeli eksikleri var evet.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Linux - 15.10.2020 09:22
destekliyorum onun yanında video paylaşma özelliği de gelmeli eksikleri var evet.
Bunu da eklemeyi unutmuştum, katılıyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bir kaç ekleme bende yapmak istiyorum;

-Vice Social'da ünlü resimleri oldukça fazla ve bence ooc fotoğraflar yerine herkes ıc karelerden paylaşsın.
-Türkçe rap sözlerini yazan bile oluyor ki oraya da bir yaptırım uygulanmalı (Oyuncular bu konu hakkında şikayet şablonu oluşturmalı.)
-Kadın resmi atan popoya kadar atıyor (arkadan) önden kasıklara kadar
-bilmem ne bilmem ne olanından diye no-name insanlar bile var realistic araştırma yaptım az önce ve maalesef yabancıların yapamadığını biz yapıyoruz bu da saçma.

Story özelliği eklenirse bir çok insan o fotoların sahiplerinin videolarını da atarlar destek verip/vermemek arasında kaldım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2024 21:45
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2024 21:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2024 21:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: EmreSensei - 15.10.2020 09:29
Bir kaç ekleme bende yapmak istiyorum;

-Vice Social'da ünlü resimleri oldukça fazla ve bence ooc fotoğraflar yerine herkes ıc karelerden paylaşsın.
-Türkçe rap sözlerini yazan bile oluyor ki oraya da bir yaptırım uygulanmalı (Oyuncular bu konu hakkında şikayet şablonu oluşturmalı.)
-Kadın resmi atan popoya kadar atıyor (arkadan) önden kasıklara kadar
-bilmem ne bilmem ne olanından diye no-name insanlar bile var realistic araştırma yaptım az önce ve maalesef yabancıların yapamadığını biz yapıyoruz bu da saçma.

Story özelliği eklenirse bir çok insan o fotoların sahiplerinin videolarını da atarlar destek verip/vermemek arasında kaldım.
Katılıyorum

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.08.2023 15:21
Birlik HooNaRa
Köken Amerika
Popülerlik 19

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.02.2024 02:47
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2022 20:37
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Son gelen güncellemeden sonra sanırım Story olayını destekleyebilirim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 19:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Destekliyorum story özelliği gelse gayet güzel olur ve dediği gibi OOC fotoğraflar atan bir çok arkadaşımız var IC olarak kendi resimlerinizi çekip veya edit yaparsanız daha hoş bi ortam olur  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0