[Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen

Başlatan clexy, 10.11.2020 19:42

« önceki - sonraki »
John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
-revolutionary, mrphilipdia, mrtexas, mrprimo35, AkarBaba, cesar(baran olan), nickini unuttuğum Gökay, yine nickini unuttuğum Amerikalı Berk. Burada olmadıklarını biliyorum ama yine de arıyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Burada mı bilmiyorum, başka rp sunucusunda yüce pig penin eski sahibi, Penone birliğinin kurucusu Girolamo Penone nerdesin?

Ray Gallo Lv.66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 13:08
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Aureus - 25.11.2020 04:40
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 11.11.2020 14:31
Bundan dört beş sene önce yanında rol yaptığım bir üstad vardı, yazalım belki çıkar. Mordecay Cude yanlış hatırlamıyorsam isim böyleydi.
Ferhat o benim :D Verona Beach'de tahta iskelenin ilerisinde camdan bir bina vardı yanında korumalık yapıyordum. Siyahi karakterin vardı seninde pembe takım elbise giyiyordun. Sunucuyu gezip görmek için girmiştim o ismi de öylesine koymuştum. Bende hep seni aradım böyle bi adam vardı diye. Herkes Skype kullanıyordu diye bende mikrofon yoktu, bende tek başıma rol yaparken seni bulmuştum. O Cude bu arada senin soyadındı sonradan senin soyadına geçmiştim.(Eskiden birliği olan veya koruması olduğun kişinin soyadını taşımak saygı göstergesiydi rp sunucularında :S) @bakhtiyar

En sonda beni zencilere satanda sendin o zaman Ali, neler çektim bir bilsen.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.11.2025 01:36
Birlik TORMENTORS MC
Köken Irlanda
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.07.2022 00:00
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 5
Uzun zamandır bu âlemdeyim.Çok insan tanıdım, çok rol yaptım.8 seneyi devirdim geçtiğimiz yaz.Değerlilerin olduğu ufak bir liste bırakacağım.Belki kendisi ya da başka bir tanıyan görür isimleri;
-Genel olarak Volkoff ailesini arayıştayım ancak Archer Hardwin isimli  karakterle çok güzel rol döndürürdük, Feltzer'ine az ceza yedirmedim onun.
-Agrigento ekibi
-Wahkan ekibi; özellikle @Ogulcanko  - Default - @Esesli22 - OsuranPanda - Kappa - Titanius - @ballantine - ambreyn - ibougur - @Almeuys - Zak4141
- BrainIsFree
- AhVal
- Mokoko
- Selo123 ve yuri231
- ESGGSM tayfası
- 424 Copse Blocks Farley DeMar'ın tayfa
- Idlewood Drug Trafficking tayfa (Idlewood Pizza Stack çaprazı köşedeki evin sahibi)
- David Goldberg
- Casper kod adlı Jasper_Clifford'un Idlewood mavi bloklar tayfası
- Luppertazzi ekibi
- Bellucci ekibi

liste uzar gider bu part-1'i olsun şimdilik, genellikle 2016 öncesini yazmaya çalıştım bakalım çıkıcak mı?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 25.11.2020 12:12
Alıntı yapılan: Aureus - 25.11.2020 04:40
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 11.11.2020 14:31
Bundan dört beş sene önce yanında rol yaptığım bir üstad vardı, yazalım belki çıkar. Mordecay Cude yanlış hatırlamıyorsam isim böyleydi.
Ferhat o benim :D Verona Beach'de tahta iskelenin ilerisinde camdan bir bina vardı yanında korumalık yapıyordum. Siyahi karakterin vardı seninde pembe takım elbise giyiyordun. Sunucuyu gezip görmek için girmiştim o ismi de öylesine koymuştum. Bende hep seni aradım böyle bi adam vardı diye. Herkes Skype kullanıyordu diye bende mikrofon yoktu, bende tek başıma rol yaparken seni bulmuştum. O Cude bu arada senin soyadındı sonradan senin soyadına geçmiştim.(Eskiden birliği olan veya koruması olduğun kişinin soyadını taşımak saygı göstergesiydi rp sunucularında :S) @bakhtiyar

En sonda beni zencilere satanda sendin o zaman Ali, neler çektim bir bilsen.
5k Materyal gözüme çok geldi, affet satmak durumunda kaldık.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 08:28
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.02.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.01.2026 23:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
ben hüseyin berkay keskin diye birini arıyorum hanginiz berkay keskin

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 16:33
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2023 21:10
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Rodos - 25.11.2020 13:06
Uzun zamandır bu âlemdeyim.Çok insan tanıdım, çok rol yaptım.8 seneyi devirdim geçtiğimiz yaz.Değerlilerin olduğu ufak bir liste bırakacağım.Belki kendisi ya da başka bir tanıyan görür isimleri;
-Genel olarak Volkoff ailesini arayıştayım ancak Archer Hardwin isimli  karakterle çok güzel rol döndürürdük, Feltzer'ine az ceza yedirmedim onun.
-Agrigento ekibi
-Wahkan ekibi; özellikle @Ogulcanko  - Default - @Esesli22 - OsuranPanda - Kappa - Titanius - @ballantine - ambreyn - ibougur - @Almeuys - Zak4141
- BrainIsFree
- AhVal
- Mokoko
- Selo123 ve yuri231
- ESGGSM tayfası
- 424 Copse Blocks Farley DeMar'ın tayfa
- Idlewood Drug Trafficking tayfa (Idlewood Pizza Stack çaprazı köşedeki evin sahibi)
- David Goldberg
- Casper kod adlı Jasper_Clifford'un Idlewood mavi bloklar tayfası
- Luppertazzi ekibi
- Bellucci ekibi

liste uzar gider bu part-1'i olsun şimdilik, genellikle 2016 öncesini yazmaya çalıştım bakalım çıkıcak mı?

Merhaba, Volkoff birliğinin kurucu üyelerinden biriyim, selamlar. Maxim_Volkoff karakteri ile bulunuyordum. Kurucu Marko_Volkoff (aka PortRoyale) ile kuzen rolü yapıyorduk ve öncesinde tüm kurucu ekip PD'den ayrılıp varını yoğunu 'liman'ın kuruluşuna harcamıştık.  Maxim Volkoff limandaki güvenlik personeline hayat kadını ısmarlamasıyla bilinen bir karakterdi. Aah ah. Güzel günlerdi. @Rodos

Yine Volkoff Family ile bağlantılı olmak üzere, Atakan isimli bir arkadaşım vardı. Soyadı Öztürk gibi bir şey olmalı. 2014 yılında tanışmıştık. Kısa zamanda çok sıkı arkadaş olmuştuk, sürekli birlikte takılırdık. Sonra bir alacak verecek davası oldu, Atakan ile aramız açıldı. Nerelerdesin Atakan'ım?

2015-2016 senelerinde MELO nickli bir arkadaşımız vardı, benden yaşça büyüktü. Gerçek ismi Melehat/Melike tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Onun NRG-500 model bir motoru vardı, sağda solda offroad sürüp stunt yapar, Skype'da muhabbetin ve kahkahanın dibine vururduk. Yıllar geçti, birbirimizi kaybettik.

2016 yıllarında başka bir sunucu bünyesinde polis rolü yapıyordum, Ward Michigan isimli efsane karakterimle. Bilen bilir, Brando'nun meşhur Jimmy's Bar'ı vardı. Ve orada çalışan barmaid rolü yapan Maia_Ferrell (coo). Maia tüm sunucunun rol yapmak istediği bir kadın karakterdi, Jimmy's Bar'a uğrayan herkes ona yazardı. Bir gün şansımı ben de denedim, ve Maia karakteriyle Ward'ın inanılmaz aşk hikayesine tanık olduk. Kısa süre sonra Ward onu aldatmıştı tabii, ama olsundu. coo kaliteli bir rolcüydü. Buralardaysan ses ver.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2024 22:48
Köken Amerika
Popülerlik 56

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.07.2023 03:58
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5

Isael Pliego Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.03.2025 22:23