Hakkında açılan şikayette olduğu gibi bunda da aynısını yapıyorsun. Şahitler olduğunu bildiğinden onların isimlerini vermiyorsun, herşey ortaya çıkacağı için. Ayrıca konuyu başka yere çekiyorsun. Haklı olduğum birşeyde özür dilemem. Burda söylenecek birçok şeyi sana açtığım şikayette zaten belirttim, adminler orayada dikkat edeceklerdir. :) Ayrıca car jack yaptığım falan yok. Emote vermeden aracımı ilk sen car jack yaptın ki bu da sana açtığım şikayette gözükmekte. Hatalı bir rolü uzatıyordun, bunu hemen bitirmek için böyle bir hareket sergiledim. Hem zaten sende orda ping giriyor ve aracına direkt olarak ışınlanıyorum, dahası videonun öncesi yok? Bunu önceki yazımda belirtmiştim buna ve sana sorduğum daha birçok şeye cevap vermemişsin, konuyu değiştirmişsin. Kendi hatanın olduğu yeri gizleyip, temeli hatalı olan rolü uzatmadan bitirmek amacıyla yapılmış hareketi bana şikayet olarak kullanıyorsun. IC olarak gerçekleştiremediğin birşey için OOC şikayet açman, şahitler çıkınca konuyu daha da başka yere çekmen ve insanların vakitlerini çalman cidden üzücü. Ayrıca arkadaşı yazabilir demişsin, elimizde SSler var, arkadaşımda olsa kendide orda ve olaya tanıklık ediyor, başka bir oyuncu yine orda bulunuyor ve olaya tanıklık ediyor, bundan daha iyi şahit olamaz. Belirttiğim gibi şikayet açmayı istemiyordum ama sen git aç benim kanıtım var dedin, daha ben açmadan heme kendin yalan ve eksik bilgiler ile şikayet açtın. Adminleri tekrardan daha çok bilgiyi görmeleri için kendi açtığım şikayete bakmaya davet ediyorum ve kendilerine güvendiğimi belirtmek istiyorum.