Silah elde etmenin çok kolay olması.

Başlatan Tearmo, 30.11.2020 19:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2026 22:24
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2026 16:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Stormcloak - 02.12.2020 03:29
Kolay olsun. Ki değil. Zor olunca ne olacak. DM yapanlar cezalandırılıyor zaten.
Sadece illegal'e böyle olsa yine bir tık sıkıntı çıkmaz ama herkesin ulaşabilmesi...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: VictoryTR - 01.12.2020 21:50
Bence IC cezalar artmalı sonuçta elinde silah varsa birini öldürmeye gidiyorsundur.

500-1000'dk arası jail yemeli silah bulunduranlar,
Silahı ateşleyenler 1000-1500 illegale zülum!
::) :-X :-[
Biraz daha abartın hocam olmaz böyle, illegaller için rol çıkarmak zorken yiyelim bide böyle jaili 👌👌

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 03:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Katılıyorum, ne kadar çok silah alımı kolaylaştıysa şehirdeki çatışmalar da artıyor, kendi halindeki adama bile sıkıyorlar. VCPD silahlara el koyuyor fakat elde etmek kolay olduğundan silahı alıyorlar, sadece süreç zorluyor onları.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Katılıyorum artık sipapiş almasın sipariştekilerini verip gitsin

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: AllMighty - 02.12.2020 11:22
Katılıyorum, ne kadar çok silah alımı kolaylaştıysa şehirdeki çatışmalar da artıyor, kendi halindeki adama bile sıkıyorlar. VCPD silahlara el koyuyor fakat elde etmek kolay olduğundan silahı alıyorlar, sadece süreç zorluyor onları.
Bende tam olarak bundan bahsediyorum, aynı fikirde olmana sevindim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Miami, Los Angeles her ikisine de bakabilirsiniz, Amerikada bireysel silahlanma tavan yapmış durumda. Bir mafyanın tek bir VCPD baskınıyla bütün silah stoklarını kaybetmesi tamamen saçmalıktır. Silahların fazlalığı göz çıkartmaz, DM atan gerekli cezayı alıyor zaten.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: BLood - 04.12.2020 01:46
Miami, Los Angeles her ikisine de bakabilirsiniz, Amerikada bireysel silahlanma tavan yapmış durumda. Bir mafyanın tek bir VCPD baskınıyla bütün silah stoklarını kaybetmesi tamamen saçmalıktır. Silahların fazlalığı göz çıkartmaz, DM atan gerekli cezayı alıyor zaten.
Karşılaştırmanız saçma, eminim ki gerçekte silahla yakalanınca yüz yirmi dakika kalmıyorlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Destekliyorum, geçen Ganton'da koşarak giden çocuk gördüm; yanına gittim. Götüreyim mi seni diye sordum ve bana verdiği cevap "Uza." oldu. Sonra da bana silahla ateş açmaya başladı. Cidden birliği olmayan çocuk rolü yapan kişilerin bile belinde silah olması gayet de bu AR&GE için mantıklı bir neden. Cpt. Vice eski haline dönmeli.

İllegaller rolde ekmek mi yesin diyenlere ithafen; illegal demek silah ve çatışma demek değildir. İllegal demek çıkarı için yasaları çiğnemek demektir, çatışmadan ne çıkar alıyorsunuz anlamıyorum ama şahsen Amerika'ya gitsem silahlanma olayına zor rastlarım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Amerikaya gitsem silahlanmaya zor rastlarım diyenler var fakat 2020 yılında öbür yıllara oran ile amerikada %80 silahlanmanın arttığını bilmiyorlar.

Birisi hatalı bir rol yapınca bütün illegalleri etkilemek için böyle bir şeye girişmenize gerek yok arkadaşlar, şikayet açabiliyorsunuz. Bir mafyanın tek baskında bütün silahlarını kaybetmesi tamamen saçmalık.

Dürüst olalım, yoldan geçerken "uza" diyip size ateş eden kaç kişiye rastladınız? bu bir veya ikidir. Bu olay yaşandı diye tüm il legal oyuncuların silahlarını azaltma girişiminde bulunmanız olayları tetiklemekten başka bir şey değil.
Ayrıca belki de bunu en son söyleyecek kişiyimdir, 2019 Kasımda sunucuya başladım, şu ana kadar elime tek silah geçmedi. 60 gündür Kasparovdayım hiç silah kullanmadım ve sizin söylediğiniz hiç bir olayla da karşılaşmadım şu ana dek.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
legalde legal kalsın almasın silah o zaman tüm sorun legalin silah edinmesi mi? cpt vice gelmeden de önce istesem legal karakter açıp birinden silah bulurdum, çok zor birşey değil yani.