BMX bunnier sorunu ve Sürüş yeteneği sorunsalı

Başlatan itzniggaFedaisi, 06.12.2020 22:16

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yetenek sistemini incelediğimizde çoğu oyuncunun ilk gözüne takılan sürüş yeteneğinin işlevsizliği eğer polis değilseniz kullanmayacağınız bu yeteneğin reworklemesi taraftarıyım. Bildiğim kadarıyla sadece sadece motor çalıştırmasını artırıyor birde animasyonları değiştiriyormuş onun yerine sürüş yeteneği olmayan oyuncular
single gamedeki gibi bisikleti zıplatamasın hem bmx bunny(normal hiçbir yeteneği olmayan bir adamın evlerin araçların üstünden atlaması komik ve saçma) yapan insanlardan kurtulmuş oluruz hem de sürüş yeteneğine bir can gelir benim söylediğim halde değiştirilmez çünkü yetersiz daha da  göz boyayıcı bir hale gelmesi gerek
Tüm yorumları görmem için beni mentionlarsanız sevinirim

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum,uçuş lisansi için de sürüş yeteneği 6 istese bile,avantajları oldukça az. Canlandırılabilir.

Steven Bain Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:50
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 22:43
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Sa-mp için mümkün değil diye biliyorum sürüş statlarının değiştirilmesi. Animasyon da değişmiyor sürüş yeteneği artınca. Yani pilot olmak için ben arttırmıştım sistemin olayı o diye biliyorum. Yapılması mümkün olsa desteklerdim ama malesef.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: obekovbuti - 07.12.2020 11:51
Sa-mp için mümkün değil diye biliyorum sürüş statlarının değiştirilmesi. Animasyon da değişmiyor sürüş yeteneği artınca. Yani pilot olmak için ben arttırmıştım sistemin olayı o diye biliyorum. Yapılması mümkün olsa desteklerdim ama malesef.
Sa-mp Movie serverlarında değiştirile biliyor ama araştırmadan yazılmış bir arge o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 17:27
Köken Meksika
Popülerlik 90
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.01.2024 18:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.01.2024 19:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Aktif rol bölgelerinde bisiklet zıplatan insanlar görmek benim açıkçası sinirimi bozuyor. Hani bir laf var ya kötü işler için, parayla olsa parasını verir yaparım tarzında. Bu işi level sistemine dökseler bile sırf bisiklet zıplatmak için level kasacak insanlar tanıyorum. BMX Bunny hastalıktır, bulaşmayın... [Kamu Spotu]

@s0te

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: itznigga - 10.12.2020 04:23
Aktif rol bölgelerinde bisiklet zıplatan insanlar görmek benim açıkçası sinirimi bozuyor. Hani bir laf var ya kötü işler için, parayla olsa parasını verir yaparım tarzında. Bu işi level sistemine dökseler bile sırf bisiklet zıplatmak için level kasacak insanlar tanıyorum. BMX Bunny hastalıktır, bulaşmayın... [Kamu Spotu]

@s0te
Tamamen kaldırılması mümkünse daha iyi olur yorumların için teşekkürler.

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Destekliyorum, yetenek olarak sürüşü önemsiyorum, 1 saniyede motoru açmak çok güzel fakat özelliği sadece bu olmamalı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.01.2023 22:55
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 31
Molly Horn Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Sürüş yeteneği 6 level olan kişiler yarış başlatabilir, böylece yarışçı birliklerinde de canlanma olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sürüş yeteneği konusunda bir değişiklik düşünmüyoruz.