CYBERPUNK 2077

Başlatan kinginthenorth, 08.12.2020 09:23

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Delilerrrr gibi beklediğim oyun ön indirmeye açılmış... Hangi youtuberdan izlemeyi düşünüyorsunuz? Neden bilmiyorum ama deli gibi heyecanlıyım sizler de heyecanlı mısınız merak ediyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
crack'i çıkarsa oynarım

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@Keddy çıkınca yok mu bir cyberpunk yayını açman

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 21.07.2025 22:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Easter GamersTv - Metmellow  :P

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
Elbette ki bir başyapıt olacak fakat hype çok yüksek tutuldu, bu yüzden çıkan çoğu oyun gibi beklentileri tamamen karşılayamayacağı kanısındayım. Aynı zamanda ilk birkaç sürümde çok fazla bug ile karşılaşılacaktır, oyunun çıkışından 1-2 ay sonra oynamak, oynayabilirsek tabii bu dönemde zor, daha mantıklı gözüküyor. En azından benim için biraz dayanıp videoları izlememek şart. Bakalım, epey heyecanlıyım.  :o

[youtube width=400]https://youtu.be/0hUGBNsQ3KI[/youtube]

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Spoiler yememek için böyle oyunları asla izlemiyorum, zamanı gelir de oynamaya kalkarsam anlamı olmuyor.
Tıpkı Last Of Us 2'yi izlemediğim gibi... Bir umut oynarım  :'(

Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 08.12.2020 10:46
Elbette ki bir başyapıt olacak fakat hype çok yüksek tutuldu, bu yüzden çıkan çoğu oyun gibi beklentileri tamamen karşılayamayacağı kanısındayım. Aynı zamanda ilk birkaç sürümde çok fazla bug ile karşılaşılacaktır, oyunun çıkışından 1-2 ay sonra oynamak, oynayabilirsek tabii bu dönemde zor, daha mantıklı gözüküyor. En azından benim için biraz dayanıp videoları izlememek şart. Bakalım, epey heyecanlıyım.  :o

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.03.2026 21:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Todd Roth Lv.62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.02.2026 21:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2025 15:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Kurt Windham Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.02.2026 02:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
umarım teknik sorunlar can sıkmaz

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Oyunu yayıncılardan izlediğim kadarıyla buglar var ki gayet normal olarak görüyorum, çok hoş görünüyor ve hikayesi sağlam. Sanırım beklentileri karşılayacak.

Alana Puig Lv.73
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.03.2026 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ken Zimmer Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2026 02:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Buglar çok umrumda değil her şeyi zamanında deneyim etmek gerek. Here W go.

Saatler sonra gelen edit! Cyberpunk ile geçirdiğimiz yaklaşık 5-6 saatin ardından şunu rahatça söyleyebilirim, oyun ne beklenildiği kadar bug barındırıyor, ne de yüksek beklentinize rağmen sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Bu kadar övgüden sonra oyun kusursuz değil, hayır. Kesinlikle oyun dünyasında mekaniksel ya da grafiksel olarak standart belirleyen bir oyun olduğuna inanmasamda genel olarak bu kadar büyük çaplı diğer oyunlara baktığınız zaman "işte bu olmuş" diyebiliyorsunuz oynarken. Yaşattığı hissiyatlar, sahneleri, kurgusu&hikayesi ve bunları size veriş şekli gerçekten mükemmel. Oyun içinde sadece %9 kadar ufak bir ilerleme kaydetmiş olsamda kaç kere masa başında gaza gelip monitöre kadar girdiğimi sayamadım. RP etkenleri tek kelimeyle fevkalede ve şu an verdiğim paraya kesinlikle değdiğine inanıyorum.
GJ CD  PR, GJ!

Şiddetle tavsiye edilir.

[spoiler]

[/spoiler]